«Карпати» поступилися ФК «Волинь» та припинили боротьбу за Кубок

1258 0
Три голи вдалося забити вже в додатковий час.
фото: ua-football.com

фото: ua-football.com

Сьогодні відбувся матч 1/16 фіналу Кубка України з футболу, в якому львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» приймали луцьку «Волинь». У результаті поєдинку львів’яни поступилися з рахунком 2:3 і таким чином вилетіли з Кубку України. Про це повідомили на офіційній сторінці ФК «Карпати» у Фейсбуку.

Три голи вдалося забити вже в додатковий час. Загалом голами відзначилися: Денис Кожанов (90+3, пенальті), Денис Галенков (111) – Максим Сасовський (56), Андрій Ляшенко (94) Владислав Кузнєчіков (107).

«Вболівальники нас підтримують, ви самі бачили. Найбільше прикро – те, що ми наразі не підтримуємо їх. Проте сподіваюся, що перемоги підуть і ми все виправимо. Поки що залишається обіцяти», – сказав на післяматчевій пресконференції головний тренер львівської команди Андрій Тлумак

Нагадаємо, що напередодні львівські «Карпати» отримали перемогу над футбольним клубом «Карпати» з Галича – із мінімальною перевагою 1:0. Тоді підопічні Андрія Тлумака завдяки голу Максима Гуменюка вийшли до наступної стадії Кубку України. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!