Катерина Кіт-Садова виявилась найзаможнішою дружиною мера в Україні

5224 0
Йдеться про дані, які зібрали з декларацій міських голів за 2022 рік.
Фото умовне

Фото умовне

Дружина мера Львова Андрія Садового Катерина Кіт-Садова виявилась найбагатшою дружиною мера в Україні. Про це йдеться в дослідженні видання NV.

Відтак Катерина Кіт-Садова за 2022 рік отримала 2,8 млн грн доходів та 15,9 тис. доларів активів. Окрім того, вона була власницею акцій на 2,9 млрд грн, житлового будинку, двох земельних ділянок та двох автівок. 

На другому місці в Україні – дружина мера Ужгорода Влада Андріїв, яка за 2022 рік отримала 39 млн грн доходів та 723 тис. доларів активів. На третьому ж – дружина мера Вінниці Наталія Моргунова. За декларований рік жінка отримала 5 млн грн доходу та 290 тис. доларів грошових активів.  

Зазначимо, що Tvoemisto.tv розглядало декларацію міського голови Львова Андрія Садового за 2022 рік.  Ознайомитись детальніше із статками мера та його дружини – за посиланням

Нагадаємо, що також Tvoemisto.tv ознайомилось із деклараціями заступників Андрія Садовго. Переглянути, що вони отримали та придбали за 2022 рік – тут

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!