Катування дітей у дитбудинку на Фастівщині: вихователька отримала підозру

673 0
Від рук виховательки страждала не одна дитина
Фото: НПУ

Фото: НПУ

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру виховательці дитячого будинку за фактом катування. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.
 
За даними слідства, підозрювана за домовленістю з опікуном виконувала обов’язки вихователя у дитячому будинку. Між жінкою та двома дітьми періодично виникали непорозуміння через недотримання, встановлених нею правил проживання.
 
Встановлено, що підозрювана покликала 11-річну дівчинку в одну із кімнат будинку та завдала їй не менше 25 ударів долонею в різні частини тіла. Щоб залякати інших дітей, вона також побила лозиною 9-річну вихованку будинку.
 
Наразі постраждалі дівчатка та ще 17 дітей, які перебували під опікою і проживали у будинку, вилучені. Вони знаходяться у лікарні, їх оглянуть медики. 
 
Жінка затримана у порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання їй запобіжного заходу.
 
Нагадаємо, напередодні поліція Київщини затримала 51-річну виховательку дитбудинку  на Фастівщині. За даними правоохоронців, вона відверто катувала 9-річну дівчинку. На тілі малолітньої виявили січені рани.
 
Станіслав Нестеренко
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!