Керівник львівського лабораторного центру МОЗ отримав попередження про можливе звільнення

2111 0
На Львівщині, за словами Романа Павліва, в.о. генерального директора лабораторного центру вже призначили.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Через реорганізацію Львівського лабораторного центру МОЗ України, у п’ятницю, 23 жовтня, його директор Роман Павлів отримав попередження про можливе звільнення. Про це Тvoemisto.tv сказав сам директор. Відтепер у лабораторних центрах по всій Україні не буде посади директорів, натомість запроваджують посади генеральних директорів. Сама назва структури не зміниться.

«У п’ятницю мені надійшло офіційне повідомлення про можливе звільнення з посади у зв’язку з реорганізацією нашого лабораторного центру. Я так розумію, мені мають або запропонувати іншу роботу, або, якщо такої не має – звільнити», – каже він.

За словами Романа Павліва, на Львівщині в.о. генерального директора лабораторного центру вже призначили. Нею стала Наталія Тімко-Іванченко.

Читайте також: У Львові від коронавірусу померла ще одна працівниця обласного лабораторного центру

«Знаю, що виконувачам обов’язків уже дали статути, які вони мають зареєструвати. Але вважаю такі події нонсенсом: як можна не звільнивши директора призначати когось для виконання функцій цього директора. При цьому, не рухаючи штат. Виглядає так, що мене просто хотіли звільнити, бо якихось претензій чи підстав для звільнення не було», – додає Роман Павлів.

Чи буде він подавати свою кандидатуру на посаду генерального директора, коли оголосять конкурс, ще не знає. Проте, швидше за все, – ні.

«Якщо тебе не хочуть бачити на займаній посаді, а саме так і виглядає, то куди б ти не подавався, все одно нічого з того не вийде. Певно, що не буду. Життя продовжується і не зупиняється. Що робитиму, коли звільнять, також не знаю», – додав він.

Додамо, що Роман Павлів у Лабораторному центрі пропрацював з 1992 року.

Нагадаємо, у червні цього року міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час візиту на Львівщину повідомив, що звільнить із посади керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Романа Павліва. За його словами, нинішнє керівництво не справляється з тією кількістю тестів, які щодня надходять у лабораторію.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!