Керівника львівської будівельної компанії затримали за шахрайство

3578 3
Сьогодні підприємцю мають вручити підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах і обрати запобіжний захід.
Фото: Прес-клуб

Фото: Прес-клуб

Керівника львівської будівельної компанії ПрАТ «Ірокс» Ігоря Микичака затримали за шахрайство при будівництві декількох будинків у Львові. Про це повідомляє Zaxid.net.

Читайте також: Гранд Готель досі не демонтував самовільно встановлений дашок

«Львівською місцевою прокуратурою №1 здійснюється розслідування кримінального провадження за ознаками шахрайства, підробки та зловживання службового становища. На підставі зібраних доказів учора, 11 квітня, було затримано керівника гаражного кооперативу та керівника фірми-забудовника», — розповів у коментарі порталу керівник Львівської місцевої прокуратури №1 Роман Сапуцький.

Він додав, що сьогодні підприємцю мають вручити підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах і обрати запобіжний захід.

Наразі прокуратура перевіряє причетність керівника фірми-забудовника до інших порушень, у яких фігурує компанія «Ірокс». Слідство у справі триває з лютого цього року. Ігоря Микичака підозрюють у самовільному захопленні земельних ділянок під будівництво та залучені коштів для зведення багатоквартирних будинків без отримання дозволів. 

Читайте також: Скляну надбудову на Чупринки демонтують

Нагадаємо, компанія «Ірокс» неодноразово фігурувала в будівельних скандалах. Зокрема, у серпні 2016 року між мешканцями будинку на вулиці Антонича, 3 і будівельною компанією виник конфлікт — місцеві жителі самі найняли працівників ПАТ «Львівообленерго» для вирішення проблем із постачанням електроенергії, однак забудовник, який є користувачем відповідної земельної ділянки, виступив проти, оскільки мешканці не узгодили рішення з компанією.

Пізніше міська рада, після низки перевірок,  анулювала дозволи для ПрАТ «Ірокс» на будівництво на вул. Тернопільській, 42, вул. Шевченка, 418 та вул. Величковського, 61, 62. Після цього керівниця юридичного департаменту ЛМР Гелена Пойонкевич закликала львів’ян не купувати квартири у забудовника за вказаними адресами.


Читайте також:
7 Травня, 2018 20:29
Федір Не брешіть. Вже дістала всіх ваша брехня. Нема документів! Де акт на землю?! Де документ про присвоєння адреси?! Ті документи, що на сайті, підходять лиш для уборної!
18 Квітня, 2018 16:01
Ігор Усі дозвільні документи у ПрАТ «Ірокс» є !
Документи знаходяться на офіційному сайті ПрАТ «Ірокс»
18 Квітня, 2018 16:01
Ігор Усі дозвільні документи у ПрАТ «Ірокс» є !
Документи знаходяться на офіційному сайті ПрАТ «Ірокс»
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!