Керівників шахти на Львівщині спіймали на розкраданні вугілля на 3 млн грн

1428 0
Вони створили перелік приміщень, які нібито мали опалювати, та насправді вугілля на них не виділяли.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині керівникам однієї з вугільних шахт в Червоноградському районі повідомили про підозру у службовій недбалості, підробці документів та розтраті коштів. Списання коштів завдало збитків близько на 3 млн гривень.

Джерелополіція Львівської області

За даними правоохоронців, під час опалювального сезону 2017-2018 років заступник директора вугільної шахти підготував перелік виробничих будівель та споруд підприємства, які повинні опалюватись. У цей перелік включили приміщення, незадіяні у діяльність шахти, їх не опалювали. Водночас на нібито опалення таких приміщень виділяли вугілля, яке надалі списали. Підприємству у такий спосіб завдали збитків майже на 3 мільйони гривень.

Читайте також: На Львівщині СБУ затримала ще одного ворожого агента

Максимальне покарання, що передбачене санкціями статей – позбавлення волі терміном до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років.

Нагадаємо, що на Львівщині Служба безпеки України викрила двох ворожих агітаторів. 56-річний львів’янин та 43-річна нікополька відкрито виправдовували військову агресією рф та підтримували злочинні дії окупанта.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!