Керівником управління СБУ Львівщини призначили полковника Вадима Онищенка

2858 0
Кар'єру в лавах Служби безпеки України він розпочав з 2000 року.
Фото: СБУ у Львівській області

Фото: СБУ у Львівській області

Керівником управління СБУ Львівщини призначили полковника Вадима Онищенка. Про це йдеться в указі президента України №797/2022 від 23 листопада 2022 року.

Вадим Онищенко народився 18 листопада 1970 року у Донецькій області. У 1996 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство. Кар'єру в лавах Служби безпеки України розпочав з 2000 року, пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях. 

Читайте також: У Києво-Печерській Лаврі вихваляли росію, за справу взялися СБУ. Відео

За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм його нагороджували відзнаками Служби безпеки України.

Нагадаємо, що  в серпні цього року президент України Володимир Зеленський звільнив керівника управління Служби безпеки у Львівській області Артема Бондаренка. Натомість Бондаренка призначили новим начальником СБУ у Києві та Київській області. До цього Артем Бондаренко працював заступником начальника Львівського обласного управління Служби безпеки України.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!