«Кіборги» побили рекорд українського кінопрокату

2152 0
Кінострічка стала абсолютним рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України.
фото: 24tv.ua

фото: 24tv.ua

Фільм «Кіборги» режисера Ахтема Сеїтаблаєва став найбільш популярною стрічкою серед українців за весь час незалежності. Його побачили вже 310 тис. 569 глядачів, сума зборів становить 22 млн 685 тис. 322 грн. Про це повідомляє Укрінформ.

«Минулого року вперше за історію української незалежності була повноцінна прем'єрна осінь, повноцінний прем'єрний сезон українського кіно в прокаті. Абсолютним рекордсменом, при чому, не тільки цього сезону, а й взагалі всього українського кінопрокату періоду незалежності, став на власному кіноринку фільм "Кіборги"», – сказав голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

Читайте також: В мережі з’явився трейлер українського фільму про героїв Крут

Воєнна драма "Кіборги", присвячена одній із найбільш героїчних сторінок новітньої історії України - обороні Донецького аеропорту, вийшла у прокат 7 грудня 2017 року. Знімальна група разом із фондом "Повернись живим" започаткували соціальну ініціативу #ЯНебайдужий, завдяки якій 5 грн з кожного купленого квитка йдуть на допомогу сім’ям загиблих у ДАП.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!