У Львові ресторатори з однієї вулиці об'єднались, щоб пережити кризу. Відео

22714 0
При доставці з одного ресторану ви отримаєте промокод на якийсь бонус в інших трьох.
Фото: Віртуальний Львів

Фото: Віртуальний Львів

Власники кількох ресторанів на вулиці Староєврейській у Львові під час карантину об’єдналися та організовують доставку їжі з бонусами.

До акції долучилися «Чотири Чебуреки»Prosecco Bar, «Ахалі. Більше, ніж хінкальня»TISTO Pizza Pasta i Marevo Craft&Organic. При доставці з одного ви отримаєте промокод на якийсь бонус в інших трьох. Бонуси працюють при замовленні зі сторінок закладів чи телефоном з безконтактним самовивозом.

Як розповів Tvoemisto.tv власник ресторанів TISTO Pizza Pasta та Marevo Craft&Organic Артем Яценко, підприємці мали б об’єднатися кількома місяцями раніше, але по-справжньому їх об’єднало одне лихо.

«Чотири-п’ять голів однозначно краще, ніж одна. Нам досі надходять запити від колег, які хочуть долучитися до нашої "банди"», – розповідає співзасновниця ресторану «Ахалі. Більше, ніж хінкальня», де спеціалізуються на грузинській кухні, Оксана Каплун.

її чоловік Володимир каже, що працівникам уперше довелось виплачувати премії продуктами.

«По-іншому ми би не дали собі раду, а після карантину людям би не було куди виходити на роботу», – додає Оксана Каплун.

Артем Яценко каже, що через складну і неочікувану для всіх ситуацію з карантином, деякі працівники самі погоджуватись отримати зарплату після того, як налагодиться доставка. Частину працівників відправили у відпустку за свій рахунок. Для ресторану Marevo Craft&Organic за три дні зробили сайт, аби організувати доставку.

Підприємці кажуть, що орендодавці погодились на час карантину не брати гроші за оренду. Вони сподіваються, що після карантину співпраця ресторанів продовжиться. 

Володимир Каплун каже, що від влади вони чекають податкових послаблень для бізнесу, аби той після карантину міг відновитися й перезапуститися, підтримки для працівників.

Наталія Лазарович


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!