У Києві кількість загиблих від російської атаки збільшилась до п’яти людей

661 0
Пошуково-рятувальні роботи в будинку тривають.
Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Кількість загиблих від російської атаки дронами-камікадзе на столицю збільшилась до п’яти людей. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Із-під завалів будинку в центрі столиці, в який вчора вранці влучив російський дрон-камікадзе, дістали тіло ще однієї загиблої мешканки – літньої жінки. Це вже п’ята жертва варварської атаки росії на столицю 17 жовтня», – пояснює він.

За словами Кличка, пошуково-рятувальні роботи в будинку тривають. «Працюють рятувальники, інші служби. Розбирають завали та вивозять будівельне сміття», – додав мер Києва.

Читайте також: Деякі тролейбусні маршрути в Києві змінили рух 

Нагадаємо, зранку 17 жовтня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. У столиці прогриміли три вибухи. Зокрема, йдеться про вибух у Шевченківському районі – в середмісті столиці. Внаслідок влучання у житловий будинок загинули люди. Серед загиблих – молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності.

Пізніше стало відомо, що будинок, в який поцілили, відновленню не підлягає. Без житла залишились 16 родин.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!