Кінотеатр «Львів» передали Палацу мистецтв

4844 0
Будівлю планують реконструювати і облаштувати там виставковий зал.
фото: www.korupciya.com

фото: www.korupciya.com

Сьогодні, 12 березня, під час сесії Львівської облради кінотеатр «Львів», що у Стрийському парку на вулиці Уласа Самчука, 12, передали на баланс Палацу мистецтв. Про це повідомляє Zaxid.net.

Директор Палацу Юрій Візняк, якого на посаду призначили під час тієї ж сесії Львівської обласної ради, запевнив, що в будівлі кінотеатру проводитимуть виставки та кінофестивалі.

Читайте також: Кінотеатр на вулиці Коперника може відновити свою роботу

До того ж, будівлю реконструюють. Спершу змін зазнає перший поверх кінотеатру, де облаштують зал на 1000 глядацьких місць. Другий поверх, за словами Юрія Візняка, планують використовувати як виставковий зал. Саме туди має переїхати музей Шевченка, який зараз функціонує в Палаці мистецтв.

Нагадаємо, що в понеділок, 11 березня, депутати ЛМР погодили створення Музею Гідності на місці колишнього кінотеатру «Дзвін».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!