Кіпр запровадив нові вимоги для українських туристів через Covid-19

1813 0
Охочим поїхати на Кіпр потрібно здати три Covid-19.
Фото: Join UP

Фото: Join UP

Кіпр запровадив нові вимоги для іноземних туристів через коронавірусну інфекцію. З січня всім пасажирам, які прибувають до Республіки Кіпр, доведеться здавати три Covid-тести. Про це повідомляють на сайті Cyprus Flight Pass.

Зокрема, додано тест, який потрібно зробити через 3 дні після прибуття. Нові правила починають діяти з 4 січня та попередньо встановлені до 15 січня.

Отож, перед виїздом на Кіпр турист повинен зробити ПЛР-тест за власний кошт не пізніше ніж за 48 годин до прибуття. Тоді, після прибуття на півострів, всі пасажири, незалежно від наявної кількості доз вакцини, повинні зробити другий ПЛР-тест, також за свій рахунок.

Крім того, всі туристи, які в’їжджають до Республіки Кіпр, повинні зробити швидкий тест на антиген через 72 години після прибуття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!