Київ

Кіт, що витісняє війну. В Ірпені з’явився новий яскравий мурал

1091 0
Автори муралу закликають цінувати можливість жити і творити завдяки ЗСУ
Фото: AndCat

Фото: AndCat

Вуличний художник з Луцька, який знаний своїми мальованими котами та псевдонімом AndCat, Андрій Присяжнюк разом із киянином Станіславом Видиборцем, відомим як Слікез, створили спільний стінопис в Ірпені. Про це Присяжнюк написав у Facebook.

У цій роботі Андрій зобразив кота, який роз'їдає ворожу ракету.

«Не люблю малювати графіті в рукавичках. Після того, як ми зробили ці шматки, я спустився до річки, щоб добряче відчистити руки піском-скрабом та вимити їх. Скажу вам чесно – запах був ще той. Але буквально за декілька хвилин прийшло усвідомлення того, що я міг би і не мати такої нагоди та щастя полоскати руки в річці Ірпінь», – розповів AndCat.

Другий співавтор муралу закликав цінувати зустрічі з друзями, які є можливими завдяки роботі сил ППО.

«Цінуйте зустрічі з хорошими і близькими людьми. А безпеку цих зустрічей в мирних містах і селах вам забеспечать сили ППО. І не забувайте - Роботу ППО може знімати тільки робітник ППО», - сказав Слікез.

Нагадаємо, в Ірпені з’явився мурал «Артемсіль», який буде присвячений Бахмуту та Соледару.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!