Київ

Клименко прокоментував загибель помічника Залужного

1831 0
Міністр попросив не поширювати неофіційну інформацію.
Фото: джерело УП

Фото: джерело УП

У Міністерстві внутрішніх справ відреагували на трагічний інцидент, що трапився у селі Чайки біля Києва сьогодні увечері. Очільник відомства Ігор Клименко поділився деталями щодо загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Геннадія Частякова.

«Внаслідок першочергових слідчих дій вдалося зʼясувати перші обставини трагедії. Сьогодні в загиблого майора Частякова був день народження. Додому він повернувся з роботи з подарунками від колег, які
почав показувати рідним»
, – йдеться у дописі міністра.

Читайте також: Загибель бійців 128 бригади. ДБР почало службове розслідування

Згодом, за словами Клименка, Частяков дістав подарунковий ящик із гранатами всередині та почав демонструвати один із боєприпасів синові. Міністр наголосив, що це були гранати нового західного зразка.

«Спершу до рук боєприпас взяв син та почав крутити кільце. Далі військовослужбовець забрав гранату в дитини та висмикнув кільце, спровокувавши трагічний вибух», – додав Ігор Клименко.

В квартирі поліція знайшла ще 5 таких нерозірваних гранат. Їх відправлять на експертизу. Крім того, додав міністр, поліцейські знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував подарунок. В його кабінеті вже провели обшук і вилучили ще 2 аналогічні гранати. Тривають першочергові слідчі дії.

Клименко попросив не поширювати неофіційну інформацію.

Нагадаємо, сьогодні помічник Валерія Залужного Геннадій Частяков загинув у власному домі біля Києва від вибуху гранати.

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!