Київ

КМДА через тендер купляє 17 легкових авто за 20 мільйонів гривень

1462 0
Ймовірно, мова про Toyota Camry, яких у гаражі КМДА найбільше.

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради» 2-го травня оголосило тендер, який з'явився на Рrozorro, на закупівлю 17 легкових автомобілів.

КП хоче заключити договір з ТОВ «Віді Автострада», яке єдине подало пропозицію виграло тендер 13 травня. Загальна ціна за одиницю: 981 805,00 грн. Поставка має відбутися до 31 серпня. Міські гроші компанія отримая післяоплатою. Щодо типу авто вказано наступне: легкові автомобілі типів «універсал» та «седан».

Toyota Центр Київ ВІДІ Автострада – є офіційним дилером з продажу нових автомобілів Toyota. 

За словами активіста Сергія Пасюти, який помітив закупівлю, мова йде про 17 Toyota Camry 2.5 8 A/T у комплектації COMFORT-2023, з яких в основному і складається автопарк КМДА.

Активіст вказує на недоцільність такої покупки: «Грошей настільки нема, що КМДА вирішила купити 17 новеньких седанів за 20 мільйонів гривень. Ймовірно, мова про Toyota Camry, бо їх у гаражі КМДА найбільше. Не тролейбус же купувати», – написав Пасюта.

Зазначимо раніше Пасюта повідомляв, що замість 17 Кемрі для топів КМДА, Київ на 20 мільйонів міг купити 3 нові тролейбуси для киян.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!