Київ

КМВА пообіціяла перевірити роботу і забезпечити доступ до укриттів під час тривоги

809 0
Кияни скаржились, що під час ракетної атаки укриття були закриті.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві планують перевірити та відкрити всі бомбосховища через численні скарги киян щодо закритих укриттів, які надійшли під час останньої ракетної атаки. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Закритті укриття під час війни, під час таких масованих повітряних атак – це злочин», - заявив начальник КМВА.

На засіданні Ради оборони Києва вирішили, що у найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно мають забезпечити безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту.

Таке рішення прийняте, як зазначє КМВА, через численні скарги щодо закритих укриттів під час ракетної атаки 16 травня. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!