Книжковий карантин. Які знижки пропонують інтернет-магазини з книгами

2992 0
Tvoemisto.tv зібрало у підбірку три великі мережі інтернет-магазинів з книжками в Україні та пропонує переглянути, що і з якими знижками там можна придбати в час карантину.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Книгарня «Є» 

Інтернет-магазин книг «Книгарня «Є» пропонує українському читачеві великий вибір вітчизняної та іноземної літератури. Тут ви можете придбати найрізноманітнішу літературу, зробити передзамовлення на ексклюзивні книжки, що продаються лише в цій мережі, і відшукати старі видання.

До кінця цього тижня, до 12 квітня, на сайті діють знижки – 60% на все, а також безкоштовна доставка кур'єром додому.

Зокрема, безкоштовна доставка працює у двох випадках:

- Укрпошта, кур'єром в обласні центри;

- Укрпошта-експрес (доставка до відділення);

Однак, як додають на сайті книгарні, дисконтна програма не сумується зі знижками.

«Наш формат» 

У каталозі книгарні можна купити книги на різну тематику: бізнес, психологія, історія, мемуаристика, філософія, педагогіка, художня та мотиваційна література. Більшість представлених книг є світовими бестселерами, літературою відомих авторів, книжками, які змінили та продовжують змінювати життя людей.

«Наш формат» робить пропозиції тижня. Приміром, до 12 квітня можна замовити «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» Марка Менсона, «Атлант розправив плечі» Айн Ренд чи «Чорний лебідь» Насіма Талеба зі знижками понад 25%.

Від 500 гривень тут теж надають безкоштовну доставку. Окрім цього, якщо підпишетеся на розсилку від «Нашого формату», то отримаєте знижку 10% на покупки. Замовлення доставляють поштою або кур'єром.

Yakaboo

Асортимент магазину становить понад 300 тисяч найменувань книг 71 мовою. Yakaboo продає паперові, електронні та аудіокниги. У них також доступна опція безкоштовної доставки замовлень від 100 грн через «Укрпошту». А на замовлення від 400 гривень пропонують знижку 50 гривень.

У розділі книжковий карантин можна знайти книги, вартість яких стартує від 50 грн. Деякі акційні книги можна придбати навіть за одну гривню. Також серед акцій є можливість протягом всього квітня отримати 20% кешбеку від Монобанк за покупки на сайті. 

Упродовж п’яти днів буде діяти знижка 20% на книги тижня, книжки з саморозвитку та про космос, до 50% — на ділову, дитячу та нон-фікшн літературу. А до Великодня на сайті діє Великий Великодній квест, за участь в якому пропонують знижки на всю продукцію.

Детальніше про всі пропозиції можна дізнатися за посиланням.

«Видавництво Старого Лева»

На сайті видавництва книги можна вибрати за категоріями книг, а на період карантину тут діє знижка -20% на обраний перелік із 15 книг. Книги додому можна замовити або у відділення Нової пошти, або доставку кур’єром.

Крім цього, з 1 квітня та впродовж усього місяця, оплативши замовлення на сайті видавництва карткою Monobank, можна отримати 20% кешбеку від кожного оформленого замовлення. Аби скористатися послугою, необхідно зайти у мобільний додаток банку та в розділі «Кешбек» обрати розділ «Самоізоляція». Максимальний розмір кешбеку становить 500 грн.

Ольга Коваль

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!