Наступного року біля Львова відкриють першу чергу нового «Епіцентру»

28280 0
Серед товарів, які пропонуватимуть у гіпермаркеті, 60% займатиме продукція українських виробників.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Наступного року у селі Сокільники, що біля Львова, планують здати першу чергу будівництва нового «Епіцентру». Інвестує у будівництво безпосередньо компанія «Епіцентр», це – її власний об’єкт, який зводять з нуля. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Міжнародного інвестиційного офісу Роман Матис.

Читайте також: У Львові надбудують ТРЦ Forum Lviv і відкриють там ще два кінозали

«Це буде новий формат не лише для компанії, а й для України загалом – логістично-торговельний центр, де логістика розташовуватиметься від другого поверху і вище, тобто, ми не будемо бачити складів, але вони будуть обслуговувати інтернет-замовлення», – каже він.

За словами Романа Матиса, «Епіцентр» орієнтуватиметься більше саме на мережу інтернет та свій онлайн-магазин. Попри це, на першому поверсі працюватиме і офлайн-формат торгівлі, однак він відрізнятиметься від інших магазинів, що є в Україні.

«Там буде багато нішевих проєктів, як-от магазини з продуктами харчування, аптеки, різні сервісні служби, можна буде взяти приміщення в оренду під кафе, наприклад, чи барбершоп тощо», – додає він.

Додамо, що новий «Епіцентр» – окрема торгова територія, фасад якої сягатиме понад 500 метрів. В експлуатацію введуть 240 тис. квадратних метрів площ. До комплексу увійде хаб доставки, drive арена – окрема секція із будівельними матеріалами просто неба, а також великий продуктовий супермаркет. 

Читайте також: Логістичні центри, офіси та хаби. Які масштабні будівництва планують реалізувати у Львові

Серед товарів, які пропонуватимуть в гіпермаркеті, 60% займатиме продукція українських виробників. Сюди інвестують 10 млн доларів, планують створити 2 200 нових робочих місць із середньою заробітною платою одного працівника 18 600 грн. Мережа сплатить, за прогнозами, 60 млн грн податків у місцевий бюджет та 140 млн в державний і представить понад 2 млн торгових позицій.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv підготувало підбірку масштабних об'єктів, які уже будують або планують побудувати у Львові і в околицях. Детальніше читайте тут.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!