Коли можна буде додатково скласти ЗНО з української мови

2435 0
Завтра, 24 квітня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Зокрема, для тих, хто через поважні причини не зможе завтра прийти на тестування, проведуть додаткову сесію 9 червня.

Про це заявила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, повідомляє Galnet. «Для того, щоб зареєструватися на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, необхідно протягом п’яти днів, починаючи із 24 квітня, надіслати заяву та оригінал документа, який підтверджує поважну причину неявки на сесії 24 квітня, до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви є сайті ЛРЦОЯО», – зазначила Лариса Середяк.

За її словами, для вирішення бланку завдань базового рівня надається 150 хв. Також ті, хто виявив бажання здавати тестування поглибленого рівня, їм додатково нададуть бланк із завданнями цього рівня, на який надається ще 60 хв. Зокрема вона наголосила, щоб усі учасники зовнішнього незалежного оцінювання обов’язково взяли з собою оригінал документа, що посвідчують особу (серія та номер якого зазначені у сертифікаті), сертифікат ЗНО-2015 та запрошення-перепустки.

Запрошення-перепустку із назвою та вказаною адресою пункту пропуску проведення ЗНО, необхідно видрукувати зі своєї «Інформаційної сторінки», що розміщена на сайті УЦОЯО. Пропуск учасників у пункт тестування буде здійснено з 10 год. 15 хв. до 10 год. 50 хв.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!