Коли на Львівщині завершать опалювальний сезон

2135 0
Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ.
Умовне фото

Умовне фото

Львівщина до кінця березня завершить опалювальний сезон. Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ. Відповідне розпорядження підписав 27 березня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик зазначив, що рішення про завершення опалювального сезону приймають відповідні органи місцевого самоврядування, виходячи з середньодобової температури зовнішнього повітря.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, з 27 березня на території області спостерігатиметься суттєве потепління.

Зазначимо, у Львові з 28 березня планують призупинити опалювальний сезон. Натомість бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. А в разі пониження температури подачу опалення буде відновлено.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!