Коли просп. Свободи та вул. Лисенка у Львові відкриють для проїзду?

2416 0
Як розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Юрій Голець, ремонт проспекту Свободи та вулиці Лисенка відбувається згідно з графіком.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Кошторис проекту ремонтних робіт проспекту Свободи становить 12,4 млн грн.  «На даному етапі ми облаштовуємо корито  і заливаємо бетон під основу дороги. Стару бруківку, яку вийняли з-під асфальту, чистимо і використаємо знову. Ми вже розпочали замощення проїжджої частини відновленою бруківкою. Все відбувається без проблем. Думаю, 1 жовтня ми запустимо транспорт проспектом Свободи», - розповів Юрій Голець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові на проспекті Свободи покладуть "заховану" бруківку

 Кошторис ремонту вулиці Лисенка складає 7,5 млн грн. «На даному етапі ми продовжуємо ремонт підземних комунікацій - каналізації та водопроводу. Роботи ускладнюються тим, що інженерні мережі лежать на досить великій глибині. Крім того, вулиця вузька, техніці важно розвернутися. Тим не менш, ми рухаємося згідно з графіком і, напевно, вже наступного тижня розпочнемо замощення вулиці бруківкою, а відтак цілком завершити ремонт зможемо до жовтня», - розповів Юрій Голець.

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!