Коли у Львові запрацює новий торгово-розважальний центр: деталі

9303 2
Відкриття найбільшого у Львові торгово-розважального центру «Victoria Gardens» знову перенесли на шість місяців. Згідно з повідомленням прес-служби управляючої компанії, відкриття ТРЦ планують у серпні поточного року, хоча раніше дата відкриття планувалось на 20 лютого 2016 року.
фото: victoriagardens.com.ua

фото: victoriagardens.com.ua

Нині девелоперській компанії «Фенікс-Капітал» вдалось здати в оренду 55% торгових площ комплексу, ще 20% перебувають в стадії узгодження. За даними компанії нещодавно вдалось домовитись з компанією «Фокстрот» про розміщення їх магазину побутової техніки у комплексі, при цьому «Фокстрот» стане так званим якірним оператором для комплексу.      

Крім того тут вперше відкриють свої магазини у Львові італійський взуттєвий бренд Baldinini та російська компанія Carlo Pazolini, яка позиціонує себе як міжнародна.

«В теперішніх економічних умовах об’єм досягнутих з орендарями угод на рівні 75% свідчить про високу цікавість рітейлерів до Victoria Gardens», – переконаний комерційний директор компанії «Фенікс-Капітал» Музафер Кюпе.

Будівництво ТРЦ розпочали ще 8 років тому – у жовтні 2007 року. Торговий центр мав називатись «Леополіс Центр» і належав «Торговій компанія «Інтермаркет» відомого у Львові бізнесмена Романа Шлапака, засновника бренду «Арсен». Через кризу 2008-09 проект заморозили, а згодом змінився і власник об’єкту – ним стала компанія «Фенікс Капітал». Будівництво відновили влітку 2013-го і планували відкрити для відвідувачів у липні 2015 року.

Довідка. ТРЦ «Victoria Gardens» – розташований на перехресті вулиць Наукової та Кульпарківської. Має три рівні, загальна площа – 102 тис кв.м, торгова – 54,5 тис кв.м. Інвестиції в проект склали $110 млн. В ТРЦ відкриють понад 160 магазинів включно з продуктовим гіпермаркетом «Сiльпо». Паркінг на 2 тисячі машин. 

Опублікувала Наталія Скредюк

 


Читайте також:
8 Лютого, 2016 23:29
Маркіян Тільки російського "Карло Паццоліні" нам у Львові не треба!
4 Лютого, 2016 19:33
Андрій Плюс добудувати Ряшівську! Південний плюс новий Ашан плюс цей Гарден - автомобільний колапс в районі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!