Дорогу до Славського ремонтують. Фото

5248 1
У Сколівському районі триває ремонт автомобільної дороги. Обіцяють відремонтувати ділянку, протяжністю майже 10 кілометрів, до селища Славського – одного з найпопулярніших серед львів'ян місць для гірськолижного відпочинку.
фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

ТОВ «Автомагістраль Південь» розпочало ремонт під'їзної дороги до селища Славське. Планують відремонтувати ділянку протяжністю майже 10 кілометрів – від урочища Святослав (з’їзд із траси Київ–Чоп) до села Тухля. На сьогодні вкладено 1,5 кілометра щебеневої основи дороги. У межах двох тижнів тутешні роботи планують завершити.

Читайте також: На одній із найважчих ділянок автодороги Львів-Радехів-Луцьк відновили покриття

Пізніше планують відремонтувати ще 6 кілометрів дороги до Славського – у районі села Гребенів. За ремонт ділянки Славське–Волосянка дорожники візьмуться вже наступного року. Загалом має бути 19 кілометрів нової дороги.

Селище міського типу Славське – відомий гірськолижний курорт у Львівській області. Основними лижними трасами тут є гори Тростян, Погар та Кремінь.

Нагадаємо, початок ремонтних робіт на шляху до Славського анонсували ще у липні.

За матеріалами Zaxid.net, Galinfo,
фото з facebook-сторінки «Автосотня міста Лева»

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
30 Вересня, 2015 18:46
Evmario "Планують відремонтувати ділянку протяжністю майже 10 кілометрів – від урочища Святослав (з’їзд із траси Київ–Чоп) до села Тухля."
і "Пізніше планують відремонтувати ще 6 кілометрів дороги до Славського – у районі села Гребенів"
Питання: а хіба дорога від Святослава до Тухні не йде через Гребенів?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!