Колядники. Різдвяна історія від Тараса Прохаська

3061 0
Tvoemisto.tv продовжує цикл "Живе Різдво". Сьогодні ми переповімо вам історію, яку розповів нам Тарас Прохасько. Це мила, весела, але, водночас, щира ситуація, яка колись трапилася у святковий різдвяний час.
Фото із сайту: azh.com.ua

Фото із сайту: azh.com.ua

Прийшли якось до однієї родини колядники. Це був церковний хор; то були дуже серйозні церковні браття. Вони вже були трохи на ґазі, бо був другий день свят. Якраз у той час, коли вони прийшли, у тому домі був увімкнений Skype, і на зв’язку була молода донька з Італії. Вона показувала бабусі немовлятко, свою малу дитинку. Вона до всіх тих гостей почала казати “Христос Рождається!” А чоловіки якраз не могли її впізнати.

І коли ті хлопи побачили, що йде таке повідомлення, то почали клякати і хреститися на той Skype, бо там в моніторі - мама й дитина. Вони подумали, що то Мати Божа із Немовлятком.

Тарас Прохасько


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!