Колишній капелан Львівської міськради почав служити в США

2894 0
Отець Павло Дроздяк отримав «хрест на знак приналежності до єпархії».
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

Колишній капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк розпочав служіння в єпархії Святого Миколая Української католицької церкви в штаті Іллінойс, США. 

Джерело: Духовна велич Львова

Отець Павло Дроздяк отримав з рук правлячого архієрея єпархії Святого Миколая з осідком у Чикаго Венедикта (Алексійчука) «хрест на знак приналежності до єпархії».

Читайте також: Капелан Львівської міськради Павло Дроздяк залишив посаду

«Єпископ Венедикт привітав о. Павла Дроздяка. О. Павло приїхав з України служити в нашу Свято-Миколаївську єпархію… Аксіос!», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Отець Павло Дроздяк залишив посаду капелана Львівської міської ради. Під час сесійного засідання у середу, 23 серпня, він провів останню молитву та подякував депутатам за співпрацю. 

Павло Дроздяк з 2008 року був прес-секретарем Львівської архиєпархії, з 2012 року працював капеланом Львівської міськради. З 2014 він є сотрудником архикатедрального собору Святого Юра. Також отець Павло був колумністом Tvoemisto.tv. Зокрема, розповів, чому депутатам не варто вплутувати Церкву у питання кремації.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!