Київ

Команда «Київ Цифровий» запустила фандрейзингову платформу для допомоги силам ППО

1742 0
Кияни можуть долучитися до покращення системи ППО Києва
Мобільна вогнева група ППО. Фото з відкритих джерел

Мобільна вогнева група ППО. Фото з відкритих джерел

Команда Київ Цифровий разом з військовими запустила платформу для допомоги силам ППО Києва «Безпечне небо». Про це повідомив заступник міського голови Києва Петро Оленич.
 
«Постійними ракетними обстрілами та атаками ударних дронів ворог продовжує терор українців та завдає нам значної шкоди, руйнуючи критичну інфраструктуру, жилі та адміністративні будівлі. Держава та ЗСУ роблять все можливе задля захисту неба над столицею, але кияни також можуть долучитися до побудови ефективної системи ППО/ПРО. Саме для цього й створено проєкт «Безпечне небо», - йдеться на сторінці проєкту.
 
 
На платформі уже проводяться збори на телекомунікаційні комплекти для ППО, мережеве обладнання, АПК для пілотів літаків-винищувачів, ноутбуки.
 
Завдяки проєкту вже зібрано 450 тисяч гривень на авто для ППО та 167 тисяч на переобладнання кунгів на пересувні пункти управління ППО.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!