Командир однієї зі львівських бригад залишив посаду

20319 0
Артур Горбенко був командиром 125-ї бригади ТрО з 2022 року.
Артур Горбенко/125 окрема бригада тероборони ЗСУ

Артур Горбенко/125 окрема бригада тероборони ЗСУ

Генерал-лейтенант Артур Горбенко пішов з посади командира львівської 125-ї бригади ТрО. Його звернення опублікували на сторінці бригади у Facebook.

«Сьогодні завершується більш ніж дворічна спільна служба в 125-й окремій бригаді територіальної оборони. Висловлюю Вам свою глибоку вдячність за службу, довіру і підтримку та від щирого серця хочу побажати Вам злагоди та добра, міцного та непохитного здоров’я, сімейного благополуччя та родинного тепла, успіхів у службі на благо нашої Держави! Вдячний всьому особовому складу за вірність Присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданість Українському народові, жертовність, відвагу і професіоналізм, проявлені в ході російсько-української війни, в численних боях та зіткненнях за нашу з вами землю», – йдеться в повідомленні.

Артур Горбенко був командиром 125-ї бригади ТрО з 2022 року. Він генерал-лейтенант Збройних сил України, учасник бойових дій, учасник російсько-української війни та Кавалер ордена Богдана Хмельницького III ступеня.

Нагадаємо, що ДБР розпочало кримінальне провадження щодо недбалого ставлення до служби українських військових на Харківщині, яке призвело до прориву російських сил. Під слідство потрапило командування 125-ї окремої бригади територіальної оборони. 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!