Київ

Комендантську годину у Великодню ніч на Київщині теж не скасовуватимуть

600 0
У відомстві зазначили, що не змінюватимуть її з міркувань безпеки.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

На Великдень, у ніч із суботи 15 квітня на неділю 16 квітня, комендантська година на Київщині діятиме без змін, з 00:00 до 5:00. Перебувати в храмах у цей час може лише духовенство з обмеженням доступу для вірян. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Там уточнили, що для зручності населення богослужіння транслюватимуть в онлайн-режимі. Парафіяни зможуть піти до храмів по завершенню комендантської години.

Читайте також: митрополит Епіфаній не проводитиме службу на Великдень у лаврі

У КОВА також наголосили на необхідності обмежити кількість людей на території церков і кладовищ під час освячення великодніх кошиків та в поминальні дні. Це зумовлено вимогами воєнного стану задля безпеки мирного населення.

В обласній адміністрації також нагадали, що під час комендантської години категорично заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки.,

Нагадаємо, у Києві теж діятиме комендантська година без змін. Голова столичної військової адміністрації Сергій Попко вчергове наголошує, що не потрібно скупчуватися у великих кількостях в середині та біля храмів та просить киян не забувати про сигнали повітряної тривоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!