Київ

Комісія КОВА, яка перевіряє відбудову в області, назвала виявлені порушення

629 0
Зараз за допомогою Фонду ліквідації наслідків збройної агресії в області відновлюється 56 об'єктів
Умовне фото

Умовне фото

У Комісії Київській обласній військовій адміністрації провели розширену нараду з питань забезпечення прозорості та підзвітності процесу відбудови житла в регіоні серйозних зауважень немає. Про це повідомив у Facebook голова КОВА Руслан Кравченко.

Зазначається, що наразі за допомогою Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюється 56 об'єктів, 21 із них — комісія перевірила. Це житлові будинки, садки, школи, укриття.

Голова КОВА поінформував, що частина підрядників дотримується умов договору, тож у членів комісії з перевірки об'єктів відбудови серйозних зауважень до їхньої роботи не було. Але на деяких будівельних майданчиках зафіксували, зокрема, такі порушення:

  • відставання від графіка робіт
  • недостатня кількість працівників на об'єктах
  • незадовільна якість робіт.

 

В адміністрації зауважили, що деякі із порушень фіксували повторно: там уже були перевірки і давався час на виправлення ситуації.

«Не ігноруйте зауваження технагляду. Виправляйте одразу. Інакше буде юридична відповідальність. Ніхто не буде заплющувати очі на безпідставне затягування процесів чи неякісну відбудову. Ми всі працюємо винятково для людей»,— каже Кравченко.

Цього тижня на Київщині проведуть перевірку відбудови багатоповерхівок та укриттів, що пошкоджені через війну. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!