Комісія обрала керівника Львівської обласної психлікарні

4374 2
Керівником обласної клінічної психіатричної лікарні обрали Богдана Чечотку.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Сьогодні, 25 квітня, конкурсна комісія рекомендувала призначити на посаду керівника КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» Богдана Чечотку. Про це інформує прес-служба ЛОР.

За переможця проголосували шестеро членів комісії. Упродовж 2014-2016 року Богдан Чечотка обіймав посаду керівника департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Окрім Богдана Чечотки, на посаду очільника обласної психлікарні претендував Олександр Губар, який понад рік виконував обов’язки керівника медзакладу, а до цього завідував лікувально-реабілітаційним відділення кризових станів.

Читайте також: У Львові перейменували ще 6 комунальних лікарень та поліклінік. Перелік

Нагадаємо, днями конкурсна комісія рекомендувала кандидатури керівників спочатку трьох, потім ще чотирьох керівників, а згодом — ще двох обласних медзакладів, відтак призначивши дев’ятьох керівників обласних медичних установ.


Читайте також:
26 Квітня, 2018 13:11
Григорій Вітання! Молодці!
25 Квітня, 2018 19:59
Іван Як хірург може очолити психлікарню? Абсурд.
Прощавай територія лікарні, привіт новобудови на ній.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!