Конкурсна комісія обрала керівника для львівського «Охматдиту»

3239 0
28 квітня , відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Конкурсна комісія обрала дитячого невролога Мар’яну Возницю на посаду головного лікаря.

Про це повідомила сама Мар’яна Возниця у своєму facebook.

«Друзі, другий етап #‎як_в_охматдиті_головного_лікаря_також дійшов завершення! І я перейшла на....3-й етап! Так, це сталося!!! Комісія обрала мене і для мене це велика честь, тому що довго працювала над презентацією і над думками, які я хотіла в неї вкласти», – зазначила медик.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Однак рішення про призначення на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» мають прийняти депутати облради на сесії 24 травня.

Читайте також: Що варто знати про здоров'я дітей. Важливі правила від невролога

Нагадаємо, 21 квітня розпочала роботу комісія, яка мала визначити кандидата на посаду головного лікаря «Охматдиту». До її складу входило 9 осіб, серед яких медики, громадські активісти, депутати. Свої кандидатури подало шестеро медиків. Серед претендентів двоє представників «Охматдиту». Це дитячий невролог Мар’яна Возниця та заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи, головний позаштатний спеціаліст з соціальної педіатрії та санаторно-курортного лікування дітей ДОЗ ЛОДА Володимир Гусак. Також у конкурсі брали участь Андрій Комар – завідувач поліклінічним відділенням № 2 комунальної 10-ї міської клінічної лікарні м. Львова, Іван Медвідь – головний лікар Добромильської районної лікарні КЗ СРР «Старосамбірська центральна районна лікарня», Віра Капрусь – заступник головного лікаря з охорони материнства і дитинства комунальної 4-ї  міської клінічної лікарні м. Львова та Степан Середа – головний лікар Львівського обласного лікарсько–фізкультурного диспансеру.

Опублікував Ігор Саджениця 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!