На правах реклами Україна

Конструктори LEGO для дівчаток: чудова альтернатива лялькам

1097 0
Кропітка збірка конструкторів – по-справжньому захопливе заняття. Використовуючи різноколірні цеглинки, дитина може створювати цікаві іграшки, а потім весело грати з ними або колекціонувати. У продажу є величезна кількість різноманітних конструкторів, що запрошують поринути у казкові світи. Достатньо лише вибрати набір, що принесе найбільше радості та користі дівчинці. Подробиці – далі в статті.
Джерело: UNSPLASH.COM

Джерело: UNSPLASH.COM

Три причини подарувати дівчинці конструктор LEGO

Набори LEGO пропонують безліч можливостей для ігор і навчання. Вони здатні внести яскраву різноманітність у повсякденний ігровий процес і сприяють всебічному розвитку дитини. На сайті «Пампік» вас очікує величезний асортимент продукції відомого данського бренду.

Подаруйте малечі конструктор, тому що такі іграшки:

1. Допомагають розвинути дрібну моторику, логічне мислення та уяву. Під час складання конструкторів дитина активно працює пальчиками, щоб зібрати іграшку докупи. Це тренує координацію та спритність рухів. До того ж, щоб правильно об’єднати деталі, необхідно подумати про предмет, уявити його та зрозуміти алгоритм дій. Можна використовувати покрокову інструкцію або дати волю фантазії та реалізувати власні креативні ідеї. 

2. Неймовірно цікаві. Кожен конструктор LEGO складається з яскравих різноколірних елементів різної форми. Поєднувати їх, щоб зібрати різноманітні ігрові локації – вкрай захопливо. До того ж, в асортименті бренду є набори різної складності та тематики, що дозволяє обрати для кожної дівчинки конструктор мрії.

3. Майже універсальні. Така іграшка підходить для дівчаток будь-якого віку. Для найменших є набори з великими ергономічними блоками, з якими безпечно грати. Для старших діток можна обрати іграшки, що складаються з багатьох деталей. Якщо дитина загубить деякі запчастини одного конструктора, знайти аналоги на заміну можна в інших коробках LEGO.

Варто зазначити, що компанія LEGO використовує лише безпечні та нетоксичні матеріали. Цеглинки мають яскравий насичений колір і не змінюють його з часом. Кожен елемент розраховано на десятки тисяч з'єднань і роз'єднань. Тому можна бути впевненими, що іграшка розважатиме дитину не один рік.

Популярні серії LEGO, що сподобаються дівчаткам

Який конструктор обрати для дівчинки, щоб гра приносила користь і була цікавою? Зверніть увагу на іграшки з серій Friends, Disney та Harry Potter. Це одні з найбажаніших наборів, що представлені в багатьох інтернет-магазинах, зокрема на сайті Pampik.  

Friends

Серія конструкторів заснована на сюжеті популярного мультфільму. Головні героїні — веселі та харизматичні подружки, що завжди готові допомогти знайомим і сусідам. Разом зі своїми пухнастими улюбленцями вони мешкають у місті Хартлейк-Сіті, де кожен день сповнений веселощами та пригодами.

Дівчатка зможуть будувати автомобілі, яхти, цілі вулиці та райони. Що більше наборів подарувати юній принцесі, то скоріше вона зможе створити власне казкове місто!  

Disney

Ці ігрові набори наповнені чарами та пригодами. Серія заснована на казках про діснеївських принцес, що долають всі негаразди пліч-о-пліч зі своїми другими половинками та вірними помічниками. Разом з Ельзою, Аріель, Попелюшкою, Рапунцель і Жасмін дівчатка зможуть створювати та розігрувати класичні сцени з улюблених казок і мультфільмів, а також вигадувати власні романтичні та героїчні історії.

Harry Potter

Ці конструктори, безсумнівно, сподобаються фанаткам відомої кінофраншизи. Вони підходять як для захопливих рольових ігор, так і для колекціонування. Є можливість придбати набори з золотими фігурками головних персонажів, що стануть справжньою окрасою колекції.  

Як вибрати конструктор: короткий лікнеп

Вибираючи конструктор, враховуйте наступні моменти:

Вік і складність збирання. Дітям до 6 років краще дарувати невеликі конструктори. Оптимальне рішення — набори до 250 деталей. Дівчаткам від 7 років можна запропонувати конструктор, що складається з 500 елементів і навіть більше.

Тематика. Головне правило — конструктор має відповідати інтересам дитини. Якщо дівчинка захоплюється певними мультфільмами та кіносагами, відповідний набір точно підніме їй настрій та забезпечить цікаве дозвілля разом з улюбленими персонажами.

Безпека. Важливий нюанс — обирайте лише оригінальні конструктори LEGO, оскільки підробки можуть нашкодити здоров’ю дитини. До того ж вони часто мають дефекти, через що результат збірки буде неідеальним.

Всесвіт LEGO – цікавий та різноманітний, наповнений веселощами та дивами. Обирайте конструктор і подаруйте дитині яскраві емоції!   

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!