Куди піти у Львові на тижні. Tvoemisto.tv рекомендує

1747 0
Tvoemisto.tv зібрало низку подій у Львові, які можна відвідати протягом 27 лютого – 5 березня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Вистава «Гуцульське весілє»

Коли: 27 лютого, 18:30;

Де: Львівська національна опера, що на пр. Свободи, 28;

Скільки: 290-1290 грн

Це грандіозне продовження відомої історії «Коляда та й плєс... Ізпрежди віка...» у виконанні колективу Франківського драмтеатру. В основі ефектного дійства – твори Станіслава Вінценза, а також матеріали етнографічної розвідки, зібрані Володимиром Шухевичем.

Концерт «СКАЙ у супроводі симфонічного оркестру»

Коли: 28 лютого, 16:00 ;

Де: Оперний театр, що на проспекті Свободи, 28;

Скільки: 695-200 грн;

Звучатиме особлива програма від солістки Львівського органного залу Олени Мацелюх, яка занурить в атмосферу Франції, романтичної музики та фантастичних звуків львівського органа. Триватиме концерт близько години.

Вистава «Модільяні»

Коли: 28 лютого, 18:30;

Де: FESTREPUBLIC, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 340-690 грн;

Це ескіз на тему долі, сценічна версія народного артиста україни Ростислава Держипільського. За основу сценарію взято ідею фільму Міка Девіса «Модільяні» (2004 р.), однак режисер постановки інтерпретує його за власним баченням.

Вистава «Про що мовчать чоловіки»

Коли: 1 березня, 18:30;

Де: FESTREPUBLIC, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 300-490 грн;

У головній ролі – заслужений артист України, неперевершений і харизматичний Олексій Гнатковський, який розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок. Виставу вперше показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів’є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Концерт «Павло Вишебаба»


Коли: 2 березня, 19:00;

Де: FESTREPUBLIC, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 250 – частина всеукраїнського проєкту «Українська Одіссея», який створюється на основі поеми Гомера «Одіссея». П’ять вистав в рамках цього проєкту будуть інтерпретовані та інтегровані в сучасні реалії нашої країни. Вони будуть створені у Львові, Харкові, Одесі та Києві. 


 

Стендап концерт «Весняна посмішка»

 

Коли: 3 березня, 19:00;

Де: FESTREPUBLIC, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 350 грн;

Виставка «ЛЮТІ»

Коли: до 4 березня;

Де: культурний центр «Радіогараж», що на вул. Князя Романа, 6;

Скільки: вхід вільний;

Експозиція, яку представить Музей Гідності, містить паралель, що починається з диму та барикад Майдану, переходить до окопів та вогнів війни, а завершення поки немає.

Вистава «Садок вишневий»

Коли: 4 березня, 12:00;

Де: Львівський театр ляльок, що на пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: 60 це візуальне свято. Вона дихає весною і манить своєю яскравою сценографією, яка заглиблює у світобачення Тараса Шевченка. Глядачів здивує піщана анімація, яка філігранно поєднана з незвичайним музичним оформленням.

Виставка Сергія Декалюка «Майже весна»


Коли: до 12 березня,12:00-19:00, крім понеділка;

Де: галерея «Зелена канапа», що на вул. Вірменська, 7;

Скільки: вхід вільний;

Картини створені протягом періоду, навантаженого важкими подіями об’єднує віра в перемогу. Вони сповнені вірою у весну, яка неодмінно настане. Відкриття виставки відбулося 14 лютого о 17.00. Художні роботи продаються. 10% – спрямовані на допомогу постраждалим від війни росії проти України.

Виставка Анатолія Степаненка «Єретик постмодерну»

Коли: до 19 березня;

Де: палац Потоцьких, що на вул. Коперника, 15;

Скільки: 20-90 грн;

Анатолій Степаненко – знаковий український художник доби незалежності. На його виставці «Єретик постмодерну» представлена унікальна частина картин середини 1970-х ‒ початку 2020-х років, які вдалося вберегти і вивезти на початку весни 2022 року з Ірпеня.

 

 

Підготувала Наталія Вареник
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!