Які події відвідати цього тижня у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

769 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати 6 – 12 березня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

«Любов в Маленькому Парижі» 

Коли: 7 березня, 19:00

Де: Львівський театр опери та балету, що на пр. Свободи, 28

Скільки: 400-780 грн

На концерті звучатимуть хіти з репертуару Джо Дасена, Мішеля Леграна, Патрісії Каас, Поля Моріа, Міреї Матьє, Лари Фабіан та інших зірок французької сцени у виконанні неперевершених Зіновія Карача, Марії Стоколяс, Богдана Дашака, FIJI band та Симфонічного оркестру Львівської Музичної Академії.

Історія кохання для дорослих

Коли: 7 березня, 19:00

Де: Національний український академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1

Скільки: 340-840 грн

Це блискуча каберне-вистава. В її основі – твір польського драматурга Збігнєва Ксьонджика. Персонажі спектаклю – особистості неймовірно колоритні: заміжня робітниця, одружений комівояжер, аспірант-філолог із роботою у дитсадку та інші нетривіальні герої. 


Les Grand Soir. Вечір французької музики та атмосфери


Коли: 8 березня,19:00

Де: Grand Hotel Lviv Casino & Spa

Скільки: 1200-1800 грн

Професійні музиканти подарують вечір безтурботності та романтики. Ви почуєте класичні твори в поєднанні з джазовою імпровізацією. У програмі вечора музика Рішара Гальяно, Мішеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллі та інні.


«Гуцулка Ксеня»

Коли: 8 березня, 18:30

Де: Львівський театр опери та балету, що на пр. Свободи, 28

Скільки: від 290 грн

Це мюзикл-сенсація. Над його створенням працювала команда визнаних професіоналів. Вистава народжувалася у Івано-Франківську під управлінням народного артиста України Ростислава Держипільського. Автор музики – видатний український композитор Ярослав Барнич. Осучаснив прекрасні мелодії і надав їм особливого звучання диригент Франківського драмтеатру Богдан Ткачук.

 

Вистава «Амнезія, або маленькі подружні злочини»

Коли: 9 березня, 17:00

Де: Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, що на вул. Курбаса, 3

Скільки: 100-250 грн

Це тренінг акторської імпровізації за Еріком-Емануелем Шміттом. Відтворюватимуть події з пам’яті: Микола Береза, Тамара Горгішелі, Тетяна Каспрук, Андрій Козак, Наталка Рибка-Пархоменко, Олег Стефан.

Етно-вечірка до Дня народження Тараса Шевченка

Коли: 9 березня, 17:00

Де: Malevich Concert Arena, що на пр. В'ячеслава Чорновола, 2

Скільки: 250 грн

Безкоштовний вхід для всіх, хто:  має прізвище Шевченко, народився 09.03, має такі ж файні вуса як у Тараса Григоровича. А ще на вас чекають тематична фотозона, круті розіграші, можливість виграти 15 000₴ від партнерів та організаторів і незабутня атмосфера.


Karna

Коли: 10 березня,19:00

Де: Клуб на !FESTrepublc, що на вул. Старознесенська, 24-26

Скільки: 589-900 грн

У програмі концерту – нові пісні та найкрутіші хіти. А їх за 25 років у неймовірних гуцул-металістів накопичилося чимало. Музиканти випустили 3 альбоми та неодноразово отримували музичну премію The Best Ukrainian Metal.


Концерт «Шевченко. Хор «Гомін»

Коли: 10 березня, 19:00

Де: Львівський органний зал, що на вул. Степана Бандери, 8

Скільки: 100-200 грн

Концерт до дня народження Тараса Шевченка створений виключно з пісень на слова великого українського поета.Поезія Шевченка надихала композиторів різних часів – від Сидора Воробкевича і Кирила Стеценка до Якова Орлова і Данила Крижанівського, а наш сучасник Віктор Камінський написав кілька кантат на слова Кобзаря. Усі ці твори оживуть у концерті хору.



Baroque 3-in-1: Камерний ансамбль «Солісти Львівської опери»


Коли: 11 березня, 17:00

Де: Театральний центр «Слово і голос», що на вул. Городоцька, 38

Скільки: 200 грн

Baroque 3-in-1 - це музика 17 століття визнаних майстрів Італії, Франції та Німеччини епохи раннього та зрілого бароко - своєрідна подорож бароковою Европою, від Венеції через Париж до Львова. Твори Б’яджо Маріні, Тарквініо Мерули, Жана-Батіста Люллі, Франсуа Куперена нечасто звучать в Україні, хоча складають основу репертуару європейських виконавців історичної музики.

Блискуча класика. Симфонічний концерт

Коли: 11 березня, 19:00

Де: Львівський органний зал, що на вул. Степана Бандери, 8

Скільки: 150-250 грн

Львівська скрипалька Марта Герега солюватиме у скрипковому концерті Йоганнеса Брамса, який виконає з Луганським симфонічним оркестром під дириґуванням Івана Остаповича.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!