Козицький повідомив, чому на Львівщині під час тривоги було чутно звуки вибуху

25667 0
На добувній вишці у Львівській області стався викид газів.

31 березня у Львівській області о 22:20 год оголосили повітряну тривогу, яка тривала до 23:17 год. У деяких соцмережах з’явилася інформація про вибухи на Львівщині. Її спростував очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Як працює система оповіщення на Львіщвині та що робити, коли сирени не чутно. Пояснення

«В одному з населених пунктів області працівники газовидобувної вишки здійснили контрольований викид суміжних газів. Під час скиду було чутно звук, схожий на вибух. Також сталося часткове загоряння. Ці події збіглися з повідомленням про повітряну тривогу», – написав Максим Козицький.

Наразі ситуація під контролем. Загроз з повітря на Львівщині зараз немає. Очільник ЛОВА додав, що з працівниками вишки провели профілактичну бесіду. 

Він також закликав мешканців Львова та області дбати про інформаційну гігієну та не поширювати непідтверджену інформацію з підозрілих Телеграм-каналів та груп.


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!