Козицький повідомив, за якої умови можуть відновити авіасполучення з Європою

647 0
Містер Гарріс уже вдруге прибув з офіційним візитом у Львівську область.
фото: GETTY IMAGES

фото: GETTY IMAGES

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом, аби обговорити посилення протиповітряної оборони на Львівщині. Про це він повідомив у Telegram.

«Якщо питання захисту неба вдасться вирішити, можна буде говорити про відновлення авісполучення з Європою. А це сприятиме оборонній спроможності України і зробить нашу область більш привабливою для інвесторів», – наголосив Максим Козицький.

Читайте також: У Львові можуть відкрити аеропорт. За яких умов

Містер Гарріс уже вдруге прибув з офіційним візитом у Львівську область. Він погодився, що це може дати стимул економіці та матиме велике значення для нормалізації ситуації.

Нагадаємо, що нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий у інтервʼю Tvoemisto.tv сказав, що відкрити львівський аеропорт можливо і авіація повинна повернутися в Україну, але мають бути прийняті рішення на рівні держави.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!