Козицький пояснив, чому у Львові досі перекрита вулиця Винниченка

3109 0
Вулиця Винниченка залишиться перекритою для руху транспорту до завершення воєнного стану.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

З введенням воєнного стану вулицю Винниченка біля будівлі Львівської ОВА та обласної ради перекрили для проїзду, унаслідок чого на сусідній вул. Підвальній та площі Митній щодня ускладнений рух, а через скупчення громадського та приватного транспорту на ділянці виникають затори. Як повідомив в інтерв’ю Tvoemisto.tv голова Львівської ОВА Максим Козицький, перекриття вулиці – це насамперед безпекове питання.

«На вул. Банковій у Києві перекритий весь квартал, а у нас одна вулиця біля Львівської військової адміністрації. До нас приїжджають майже всі, хто далі їде в Київ, і вони також мають мати безпекові заходи. Перекриття вулиці – це безпекове питання», – сказав він.

Читайте також: Чи потрібна Львову вулиця Винниченка 

Попри те, що у Києві перекритий урядовий портал – на Хрещатику немає заторів, – зазначив ведучий Tvoemisto.tv .

«Давайте попросимо мера Львова правильно організувати інфраструктуру, будувати стоянки, нові дороги чи  розширювати існуючі, правильно організувати рух, зокрема громадського транспорту. Я не думаю, що питання закритої однієї вулиці Винниченка створює весь колапс, який робиться тут вже скільки років», –  додав Максим Козицький.

Повне інтерв'ю з очільником Львівської ОВА дивіться сьогодні, 17 січня, о 20:30 на ресурсах Тvoemisto.tv – на Фейсбук-сторінці та на нашому Ютуб-каналі.

Зазначимо, раніше Tvoemisto.tv неодноразово зверталося у Львівську ОВА, Львівську міську раду та Патрульну поліцію Львова з проханням пояснити, чому ця ділянка досі перекрита та за чиїм розпорядженням її перекрили. Як пояснювали у патрульній поліції, до них не надходило жодних звернень, а перекриття цієї дороги здійснює приватна фірма.

Крім того, львів'яни створювали петицію з вимогою відновити транспортний рух на ділянці дороги на вул. Винниченка біля Львівської обласної ради. 

Згодом стало відомо, що вулиця Винниченка біля будівлі Львівської ОВА та обласної ради залишиться перекритою для руху транспорту до завершення воєнного стану. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!