Країни ЄС відправили в Україну 500 електрогенераторів

776 0
20 жовтня Україна попросила ЄС і НАТО допомогти з енергетичним обладнанням після ударів рф.
Фото: Gettyphoto

Фото: Gettyphoto

Після російських атак на критичну інфраструктуру 17 держав-членів ЄС відправили в Україну 500 електрогенераторів.

Джерело: віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у Твіттері

«Тижнями росія атакувала енергетичну інфраструктуру України. 17 держав-членів ЄС почули наше прохання та відправили 500 електрогенераторів, щоб допомогти українцям пережити зиму», – написала вона.

Читайте також: Україна отримала від Литви першу партію генераторів

Зазначимо, 20 жовтня Україна попросила ЄС і НАТО допомогти з енергетичним обладнанням після ударів рф. Після цього міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що Київ веде діалог з партнерами про допомогу для відновлення енергетичної інфраструктури після російських обстрілів і домовленості є вже з 12 країнами.

Нагадаємо, Кабінет міністрів скасував податки на ввезення електрогенераторів. Це дозволить наповнити ринок дефіцитним обладнанням та знизити ціни. Чому підприємцям важливо забезпечити себе електрогенераторами читайте в авторській колонці за посиланням

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!