Кремль, ймовірно, перекладатиме вину за невдачі на своїх військових, – британська розвідка

621 0
Російське вище керівництво таким способом хоче відвести провину від себе всередині країни.
Українські військові / фото умовне

Українські військові / фото умовне

Керівництво росії може звинувачувати вищих російських військових командирів за невдачі в досягненні російських цілей на полі бою.

Джерело: Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки

3 листопада генерал-майора Олександра Лінькова призначили виконувачем обов’язків командувача Центрального військового округу рф. Розвідка вказує, що Ліньков змінив генерал-полковника Олександра Лапіна, якого нібито звільнили з посади наприкінці жовтня.

«Якщо підтвердиться, це стане наслідком серії звільнень старшого російського військового командування з початку вторгнення в лютому. Командувачі Східного, Південного та Західного військових округів були замінені на початку цього року»,  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни наступають на трьох напрямках, а ЗСУ відбили атаки біля 14 населених пунктів, – Генштаб 

Там зауважують, що Лапіна широко критикували за низьку результативність на полі бою в Україні як лідер Чечні рамзан кадиров, так і глава ПВК «Вагнера» євген пригожин.

«Ці звільнення є зразком звинувачення [кремлем] вищих російських військових командирів за невдачі в досягненні російських цілей на полі бою. Частково це, ймовірно, спроба відвести провину від російського вищого керівництва всередині країни»,  пояснює розвідка.

Нагадаємо, російські окупанти ведуть наступальні дії у Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

_______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!