Благодійний концерт Вакарчука і «Сватання на Гончарівці». Куди піти у Львові на тижні

2058 0
Пропонуємо підбірку подій, які можна відвідати на початку жовтня у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Вистава «Сватання на Гончарівці»

 

Коли: 5 жовтня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50-250 грн;

«Сватання на Гончарівці» – соціально-побутова комедія Григорія Квітки-Основ'яненка. Вистава відбудеться в двох частинах. Тривалість: 2 години.

 Вистава «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever»

 

Коли: 6 жовтня серпня, 18.30;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 350-500 грн.

На глядачів очікує комедійний моноспектакль, головну роль якого зіграє заслужений артист України Олексій Гнатковський. Частину коштів від продажу квитків передадуть «Фонду України».

Органний Концерт «Код Баха»

Коли: 6 жовтня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100-200 грн.

Під час концерту органістка Світлана Позднишева виконає відомі творі видатного композатора Йоганна Себастьяна Баха. Тривалість події близько години.

Вистава «Кольори»

Коли: 6 жовтня, 17.00;

Де: Перший театр, вул. Академіка Гнатюка, 11;

Скільки: 90-120 грн. 

У Першому театрі в межах днів фестивалю «Золотий лев»  відбудеться спеціальний показ вистави «Кольори» на підтримку українських захисників. Зібрані кошти підуть на забезпечення нагальних потреб військової частини головного режисера театру Ігоря Задніпряного. 

 

Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука



Коли: 7 жовтня, 19.00;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: від 1650 грн.

У Львові відбудеться благодійний вечір-концерт лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука. Кошти від продажу квитків спрямують на потреби 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Квитки на подію можна придбати тут. 

«Львів, давайте разом допоможемо славетній 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ЗСУ та іншим підрозділам. Кошти з концерту підуть на закупівлю потрібного для львівської 80-ї ОДШб, яка зараз бере безпосередню участь у звільнені Харківщини, Луганщини, Донеччини та інших підрозділів», – повідомили на сторінці гурту «Океан Ельзи» у Фейсбуку.

Вистава «Життя P.S.»

Коли: 7 жовтня, 18.00;

Де: Львівський Національний театр ім. Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

«Життя P.S.» — вистава за автобіографічною книгою ветеранки війни на Сході України Валерії Бурлакової, де описується інша сторона бойових дій очима жінки, яка на лінії фронту знайшла кохану людину. Розповідь відкриває завісу на сучасну історію країни: воєнний побут, дискримінація жінок-воїнів, спотворення фактів через медіа, тощо. 

Благодійний показ фільму «Якби вони пішли»

 

Коли: 7 жовтня, 19:00; 

Де: вул. Мельника 21 (1 поверх);

Скільки: вхід вільний.

Стрічка розповідає про команду волонтерів з Гостомеля. Під час окупації, частина команди допомогала людям, які перебували в місті, а зараз оновленим складом волонтери мають проєкт відбудови зруйнованих у Гостомелі будинків. Захід – безкоштовний, але реєстрація – обов'язкова. Зареєструватись можна тут.

Концерт Артема Пивоварова

Коли: 8 жовтня, 16.00;

Де: Malevich Night Club;

Скільки: від 700 грн.

У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку ЗСУ українського співака Артема Пивоварова. Слухачі почують відомі хіти артиста: «Думи», «Дежавю», «Ой на горі», «Міраж», «Моя ніч», тощо. 


Вистава «Грінч проти супергероїв»


Коли: 8 жовтня, 16.00;

Де: Палац Залізничників, вул. Федьковича, 54/56;

Скільки: 150-250 грн. 

Вистава «П'ять пісень Полісся»

 

Коли: 8 жовтня, 18:00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 200 грн.

«П'ять пісень Полісся» розповідає історії, що упродовж кількох поколінь відбуваються в маленькому поліському містечку, яке застрягло між селом та містом.

Виставка «Нова львівська скульптура»


У артцентрі «Я Галерея» відкрилась виставка Павла Гудімова «Нова львівська скульптура». Виставка розповідає про скульптуру сьогодення й акцентує увагу на поколінні, яке активно творить. На ній представленіі скульптори – Володимир Семків, Денис Шиманський, Олексій Абрамов та Василь Гриневич.

Виставку можна відвідати до 27 листопада. Галерея працює з вівторка по неділю з 10:00 до 19:00.

Підготувала Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!