Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2145 0
Цього тижня у Львові постріздвяний синдром. Омріяний період «після свят» по-троху наближається, а тому Tvoemisto.tv розповідає, чим зайняти себе в період з 8 до 11 січня.

Вівторок, 8 січня

Токійські хресні

19:00-20:50, Кінопалац на Театральній, 22

Ось що пишуть кінокритики про «Токійських хресних»: «мультфільм про гостросоціальні проблеми», «мультфільм про бомжів», «християнське оптимістичне кіно», «притча», «різдвяна трагікомедія», «добре різдвяне кіно», «фільм-диво», «фільм про низку чудових збігів», «фільм -експеримент», «неймовірно деталізований фільм», «нетиповий для Сатосі Кона фільм», «фільм без будь-яких культурних бар'єрів», «фільм, який розширює межі аніме-індустрії», а також – найважливіше – «фільм, який гарантовано зробить Вас щасливими».

Квитки можна придбати в касі Кінопалацу.

Сільвіо та інші

21:00-00:00, Кінопалац на Театральній, 22

Фільм італійського режисера Паоло Соррентіно про іншого італійця Сільвіо Берлусконі. 9 січня перед заключним сеансом, Станіслав Тарасенко також прочитає лекцію про фільм та його режисера.

Квитки можна придбати за посиланням.

Середа, 9 січня

Pink Christmas. Рожеві чебуреки до рожевого просеко

10:00-23:00, Чотири Чебуреки на Староєврейській, 16

Знижка на рожеве просеко за умови замовлення будь якого з рожевих чебуреків (з вишнею чи варенням рожі).Також заклад обіцяє окремий подарунок усім, хто зачекіниться там у рожевих окурярах.

Вертеп-дійство від Холдингу емоцій !FEST

14:00-15:00, площа Ринок

Масштабна різдвяна хода з масками, шумом та спецефектами. Серед персонажів – три чорти, людина-шопка, людина-отара, механічний баранчик та інші. Побачити вертеп а власні очі можна буде завтра на площі Ринок.

Бесіди про мистецтво

19:00-22:00, Новий Акрополь на Дорошенка, 7

Що можна вважати мистецтвом? Як розуміти мистецтво? Для чого знайомитись з історією мистецтва й історією культури? Що дає людині розуміння і споглядання мистецьких творів? Що таке краса і потворність і де пролягає між ними межа? Чи є світ прекрасного повністю суб'єктивним? Як зробити відвідання галерей більш осмисленим, приємним? Як підвищити спроможність сприймати мистецтво? На всі ці питання відповість лекторка і викладачка філософії Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова Ірина Овчаренко.

Внесок з учасника 50 гривень.

Різдво в Опері: концерт Оксани Мухи

19:30-21:00, Львівська опера

Концерт львів’янки Оксани Мухи за участі гурту «ЯгОди». Нагадаємо, раніше Оксана Муха поділилася з Tvoemisto.tv шістьма оригінальними колядками та щедрівками.

Квитки можна придбати онлайн.

Четвер, 10 січня

Різдвяні Ангели надії у Домі Франка

16:00-18:00, Дім Франка

Львів’ян закликають спільно з волонтерами допомогти українським військовим. У програмі – вертеп і прикрашання різдвяного дідуха. Також запланований аукціон, а виручені кошти віддадуть на Центр реабілітації учасників АТО «Фенікс».

Ван Гог. На порозі вічності.

18:40-20:30, Кіноцентр на Володимира Великого

Покази в Кіноцентрі триватимуть до 17 січня включно. Фільм розповідає про життя художника, його популярність та драму кохання митця.

Квитки можна придбати в Кіноцентрі.

Оскар

18:00-19:30, Перший театр

14 листів-сходинок пізнання життя, сприйняття смерті, осягнення себе і світу – історія маленького хлопчика Оскара, хворого на рак.

Квитки можна придбати онлайн.

Янгол

18:50-20:50, Кінопалац на Театральній, 22

Фільм-кандидат на «Оскар» від Аргентини. Сюжет фільму переносить глядача в 1971 рік, в Буенос-Айрос і розповідає історію Карлітоса – підлітка, з обличчям янгола. Насправді ж, хлопецб увійде в історію, як один з найстрашніших вбивць Аргентини. Фільм засновано на реальних подіях, а побачити його в Кінопалаці можна до 16 січня.

Продаж квитків починається з 9 січня і придбати їх можна за посиланням.

Органне шоу. Музика до фільмів

19:00-20:30, Львівський органний зал

Музика до фільмів «Зоряні війни», «Амелі», «Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Агент 007» та інші. За органом – Надія Величко, а за відеошоу відповідає Альберт Врубель.

Квитки можна придбати онлайн.

Король Заходу

21:30-00:30, гастропаб MolodoZeleno

Перший україномовний реп-батл у Львові. Троє львівських МС Dorian Gray, Тур, Levyy MC і репер з Івано-Франківська Grybuu позмагаються за звання переможця в групі D. Хедлайнер вечора – реп-гурт «Ціна ритму».

Кількість місць обмежена, а квитки можна придбати за посиланням.

П’ятниця, 11 січня

Xoro | Performance

19:00-20:00, Львівський органний зал

Концерт Українського молодого хору. Диригент – Роман Рибак, а хореограф – Келлі Рот. Львів’ян запрошують зарядитися енергією хору, який не буде скутий в звичні класичні рамки.

Квитки можна придбати онлайн.

Любов) 16+

19:00-20:20, Театр Лесі

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною» переходить у театральну площину. Театр Лесі ставить перед нами питання, як бути щирим і чесно вибрати між спокійним, впорядкованим життям і варіантом «блиснути враз і згоріти, наче ніж на вогні», а також у тому, чи маємо ми, в принципі, такий вибір.

Квитки можна придбати онлайн.

Єзуїтські історії

19:00-22:00, Підземелля Гарнізонного храму Петра і Павла

Протягом екскурсії відвідувачів познайомлять з минулим єзуїтського ордену та найбільшого храму міста. Завдяки трьом унікальним макетам Львова також покажуть, як місто розвивалося протягом своєї історії. Екскурсія триватиме 11 і 12 січня кожних півгодини між 19:00 та 22:00.

Загальний квиток - 20 грн.; учнівський - 10 грн.; дошкільнята - безкоштовно.

ТЕГИ: куди піти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!