Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3654 0
Цими вихідними у Львові покажуть кілька фільмів про моду, проведуть джазові концерти та перший дівочий блошиний ринок.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 12 жовтня

Опера «Лючія ді Ламмермур»

Коли: 19:00-21:30;

Де: Lem Station, вул. Вітовського, 57;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням.

Вперше за незалежної України у трамвайному депо відбудеться унікальна постановка опери «Лючія ді Ламмермур» у перекладі Миколи Лукаша за участі одних з кращих виконавців країни.

Lviv Fashion Cinema

Коли: із 20:40;

Де: кінопалац на Коперника, 9;

Скільки: 70 грн.

10-13 жовтня у Львові вперше проходитиме Lviv Fashion Cinema - новий проєкт Lviv Fashion Week, що поєднає моду та кіно. У суботу львів’янам пропонують переглянути дві стрічки. «Секс, мода, диско» – у центрі уваги історія Антоніо Лопеса, впливового художника-ілюстратора 70-х років, який працював з низкою впливових глянців та здобув неймовірну популярність в Парижі і Нью-Йорку.
«McQueen» – документальний фільм про життя та кар’єру Александра Макквіна, що містить інтерв’ю найближчих родичів та колег дизайнера.

Джазові концерти у Дзизі

Коли: 20:00-22:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: безкоштовно.

Для справжніх поціновувачів доброї музики кожного четверга, п'ятниці, суботи та неділі в Дзизі відбуваються концерти джазових та блюзових виконавців. Відомі львівські музиканти гратимуть кращі джазові стандарти та авторську музику.

Вагнер і Ліст

Коли: 17:00-18:30;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн.

Що спільного у Ліста і Ваґнера? Можна сказати, що це схожі погляди на суспільство та творчість, масштабність думки, філософія мистецтва та навіть родинні зв'язки. Але основне, що об'єднує цих хлопців – їхня музика бомбезно звучить на органі! Переконайтеся в цьому самі на сольному концерті органістки Олени Мацелюх.

Вистава «Крила ангела»

Коли: 18:00-19:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: 100 грн.

«Крила ангела» - глибока історія кохання, у жанрі театральної імпровізації за твором Ясунарі Кавабата «Елегія».

Неділя, 13 жовтня

Пасош у Львові

Коли: 19:00-22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: від 350 грн.

Пасош - це Петар Мартич, Кирило Городній та Григорій Драч, а їх музика займає територію десь між поп-панком і емо 1990-х: простий і швидкий гітарний рок.

Пори року Вівальді

Коли: 14:00-15:30;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: від 80 грн.

Зима, весна, літо, осінь і це все за один концерт. Любителям усіх сезонів сподобається. На вас також чекає подорож у той час, коли жив і творив великий Бах – пишне і благородне бароко. Крім мандрівок слуховими відчуттями, пропонують також зануритись у візуальний простір - живопис, який буде створюватись тут і вже.

Тлум & Крам: перший дівочий блошиний ринок у Львові

Коли: 12:00-20:00;

Де: Lem Station, вул. Вітовського, 57;

Скільки: для відвідувачів – безкоштовно.

Львів’янок запрошують поспілкуватися, розвантажити шафу та долучитися до доброї справи. Вторговані гроші перекажуть на лікування хлопчика, у якого вроджена вада центральної нервової системи.

Фотовиставка «Фронтові друзі»

Коли: 12:00-14:00;

Де: Музей народної архітектури та побуту ім. Блаженного Климентія Шептицького, вул. Чернеча гора, 1;

Автором виставки є священник Княжого Храму Св. Миколая, військовий капелан о. Андрій Дуда. На виставці можна буде зробити добровільну пожертву для потреб військових ЗСУ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!