Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

2928 0
Цими вихідними львів’ян тішитиме не лише погода, яка обіцяє сонце і тепло, а й культурні активності міста. Tvoemisto.tv пропонує підбірку цікавих подій, які можна відвідати 17-18 січня.

Театр.

Цими вихідними львівські театри пропонують чималий вибір: на будь-який смак, вік та гаманець. У суботу, 17 січня, у Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки покажуть комедійну виставу "Моя дорога Памела або Як уколошкати стареньку". Актори разом з глядачами шукатимуть відповіді на одвічні питання: чи є у нашому цинічному світі місце для безкорисливості й доброти? Виставу покажуть о 18 годині за адресою вул. Городоцька, 36.

У неділю, 18 січня, дітям і дорослим Львівський оперний театр пропонує до перегляду балет "Білосніжка та семеро гномів". Написаний за мотивами загальновідомої казки братів Грімм, балет супроводжуватиметься музикою польського композитора Богдана Павловського. Початок о 12 годині за адресою проспект Свободи, 28.

Суботній та недільний вечори також можна провести у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса. Під час сценічного читання "...п'єса Шекспіра "12 ніч", зіграна акторами далекої від Англії країни, що і не знали ніколи слів Шекспіра..." актори обіцяють по-своєму розповісти одну дуже стару історію. Читання проходитимуть 17 та 18 січня за адресою вул. Леся Курбаса, 3. Початок о 19 годині.

 

Музика.

На програму «Лагідна та сувора українізація» запрошує львівян Орест Лютий. Концерти відбудуть 17 та 18 січня у рок-пабі The Gas Station. Програма об’єднала у собі як уже знані хіти Ореста Лютого, так і нові пісні, що увійдуть у його новий альбом, реліз якого заплановано на кінець року. «Відбудеться кілька абсолютних прем’єр, – інтригує Орест Лютий. – Це пісні, написані протягом останніх двох місяців, – про неспокійні події в Україні».

А в неділю, 18 січня, львів’яни pможуть насолодитися якісним та неординарним виконанням відомих рок-хітів у виконанні струнного квінтету ROCKOKO. Симфонічний концерт відбудеться в арт-пабі Субкультура.  У програмі львівського колективу  - симфонічні кавери на хіти Metallica, Rammstein, Apocalyptica, Linkin Park, System Of A Down та інших. Вхід - вільний. Неймовірна атмосфера - гарантована.

 

Саморозвиток.

Навчитися готувати яблучний штрудель та вівсяний коктейль львів’яни зможуть у неділю, 18 січня, у вегетаріанському арт-кафе GREEN (вул. Братів Рогатинців, 5). Там об 11.00 розпочнеться майстер-клас «від шефа». Обіцяють, що буде пізнавально і весело.

У суботу, 17 січня, творча лабораторія студії дитячої його «Жирафа» (вул. Менцинського, 5) запрошує найменших львів’ян на цікавий та нестандартний майстер-клас з виготовлення метеликів для декору. На цьому майстер-класі діти навчатимуться вирізати різнокольорових метеликів за допомогою трафаретів. Кожен зможе вибрати колір і форму метеликів, з яких потім сформують цікаву композицію. Вартість майстер-класу – 50 гривень.

 

Кіно.

Цього тижня львівські кінотеатри пропонують фільми, що завершать новорічно-різдвяний цикл фільмів-казок із присмаком чуда. Зокрема Планета Кіно ІМАХ пропонує переглянути стрічку «Ніч у музеї: Секрети гробниці». Вона сповнена  шаленими пригодами, покликаними подолати злі чари. У головного героя Ларрі все таки не така вже і легка робота – тільки встигай дивитися за тими, хто оживе у цьому музейному царстві.

А кінопалац імені Довженка, що на пр. Червоної калини, 81, покаже на вихідних захопливу та трішки фантастичну історію «Великі очі». Фільм розповість історію художниці Маргарет Кін, що прославилася в 50-х своїми картинами, що зображують великооких дітей і стали одним з перших прикладів успішного поширення мистецтва на масовому ринку. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!