Куди піти на вихідних у Львові. Підбірка подій

1533 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 18-19 листопада.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Вечірка «День студента як у Picasso 4.0»

Коли: 18 листопада, 18:00 – 23:00,

Де: «Довгі бурхливі оплески», проїзд Крива липа (вхід з вул. Січових Стрільців, 3),

Скільки: перші 50 квитків – 200 грн, далі – 300, у день події – 400 грн.

Буде музика 90х і 2000х, місцями 80х, відеоряд улюблених хітів від VJ Ромуся і невід'ємний атрибут – дзеркальна куля.  Збиратимуть гроші для друга Олександра Ябчанки. Микола Береза проведе аукціон знакових фронтових артефактів. Виручені кошти передадуть батальйону Вовки Да Вінчі, в якому служить Олександр. Квитки за посиланням.

Авторська вистава «Бардо»

Коли: 18 листопада, 19:00,

Де: Гостинний дім «Архистратиг», вул. Винниченка, 20а,

Скільки: 200 грн.

Бардо – проміжний стан, буквально, «між двома». Взагалі, будь-який інтервал, «між».  Що відбувається з людиною, котра залишилася сам на сам із собою? Які речі виявляються важливими, коли колишні цінності втрачають будь-яке значення? Кого кликати на допомогу, опинившись в чотирьох стінах власної порожнечі?  На вас чекатиме екзистенційна монодрама у кращих традиціях мінімалізму, де разом із героїнею ви матимете можливість тимчасово зупинитись у «просторі поміж» та поглянути на речі з іншої, небуденної перспективи. Тривалість вистави: 50 хв без антракту Бронювання місць обов’язкове. Пишіть на Viber за тел.: 063 409 7810.

Вистава «Набукко»

Коли: 18 листопада, 18:00,

Де: Львівський національний драматичний театр опери та балету, пр. Свободи, 28,

Скільки: від 100 до 500 грн.

«З опери «Набукко» дійсно почалася моя творча кар'єра», – говорив Верді. Перша опера 28-річного композитора мала величезний успіх на сцені, – саме ця опера стала твором, після якого Верді, який пережив провал двох своїх опер і особисту трагедію, підбадьорився і знову повернувся до творчості. 

Квитки за посиланям

Вечір комедії

Коли: 18 листопада (сб), 20:00,

Де: Театр пива «Правда». пл. Ринок, 32,

Скільки: 300 грн (350 грн в день події).

У цей вечір вас будуть смішити три коміки, які підготували свій найкращий матеріал: Георгій Свистунов – резидент Split Comedy, комік-концептусліст Валентин Тарасенко – резидент Split Comedy, любить смішно пожалітися на своє життя, Дмитро Тютюн – засновник проекту «Несерйозна розмова», смішно про серйозні теми – це його стиль. Бронь в Інстаграм.або за номером +380964577609.

Концерт гурту «Крихітка»

Коли: 18 листопада, 19:00

Де: Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 450 грн.

Гурт привезе свої найкращі хіти та нові композиції. У програмі прозвучать нові пісні з майбутнього альбому «Мегалюбов», трек «Ялта» та улюблені хіти публіки з попередніх альбомів. Спеціально до виходу вінілу «На першому місці» «Крихітка» також готує кілька композицій з дебютного альбому. В рамках концерту відбудеться благодійний аукціон. Квитки за посиланням

Вистава «Жізель»

Коли: 19 листопада, 17:00,

Де: Львівський національний драматичний театр опери та балету, пр. Свободи, 28,

Скільки: від 100 до 750 грн. 

«Жізель» – спектакль, який став символом романтичного балету XIX століття, який з роками не втрачає чарівності. Юна Жизель дізнається про зраду коханого, від горя втрачає розум і вмирає. Вона стає однією з Віліс – наречених, які померли до весілля. Опівночі віліси приходять в світ людей, і чоловік, який опинився поруч у пізню годину, стає їх жертвою – примари змушують його танцювати, поки не настане смерть. Однак любов Жізелі до Альберта така сильна, що вона рятує коханого від смертельного танцю. 

Квитки за посиланням

Музичні хіти світового кіноекрану

Скільки: 19 листопада, 18:00

Де: Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

Скільки: 250 грн.

Скрипка, саксофон, флейта Пана та улюблене кіно поєдналися в спеціальній музичній програмі.Обіцяють, що за один концерт ви зможете музично пережити кілька життєвих історій, відкриєте для себе нове та несподіване звучання відомих хітів та поринете у приємні спогади.

Вистава «Наталка Полтавка»

Коли: 19 листопада, 17:00,

Де: Національний театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1,

Скільки: від 60 до 300 грн. 

Однойменна п'єса Івана Котляревського була написана трохи більш як 200 років тому. Відтоді вона стала справжньою класикою української театральної сцени. Вистава про те, що до гарної, роботящої, але бідної Наталки сватається багатий возний Тетерваковський. Наталка дає йому відкоша, але Возний плетучи інтриги звертається по допомогу до виборного Макогоненка. Саме він повинен запевнити матір Наталки, що шлюб із багатим та підстаркуватим Возним є хорошою партією для бідної дівчини. Підкоряючись волі матері, Наталка дає згоду на шлюб із ним. У цей час у село повертається Петро, коханий Наталки...

Квитки за посиланням

Нагадаємо, львівські театри запрошують глядачів на свої вистави. Від класичних постановок до сучасних інтерпретацій, театри мають щось для кожного шанувальника мистецтва. Tvoemisto.tv підготувало добірку вистав у львівських театрах, які можна відвідати на тижні, зокрема, на вихідних.

 

Підготувала Юлія Кметик

Фото з соцмереж

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!