Куди піти сьогодні у Львові. Підбірка подій, які відбудуться в неділю

1235 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати у вихідний 6 серпня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Благодійний фестиваль, присвячений підтримці ЗСУ

Коли: 6 серпня, 12:00-19:00

Де: Пл. Маланюка (біля готелю Шопен)

На фестивалі будуть організовані майстер-класи для дітей різного віку: виготовлення фігурок з соломи та сіна, створення патріотичних браслетиків, малюнків на глині та розпис сумок шоперів, створення орігамі та ліплення іграшок з повітряного пластиліну. Крім того, на фестивалі буде благодійний ярмарок, ретро машини, фотозона, фудкорти, надувні гірки та батут для дітей, розіграш призів 

Все це буде під чудовий концерт українських виконавців та виступів колективів. Метою фестивалю є збір коштів на дрони для 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. 

 

Бункерні читання 

Коли: 6 серпня, 20:00

Де: арт-центр «Дзиґа»

Скільки: 200 грн (50% усіх зібраних коштів передають на ЗСУ)

В арт-центрі «Дзиґа» відбудуться акторські читання зірок Дніпровського театру «Віримо!» Тараса Шевченко та Тимофія Тарковського та авторів проєкту Bunker Radio. Актори читатимуть оповідання з циклу Бредбері stories, для усіх, хто потребує світлих історій в темні часи та хоче переконатися, що фантастичні передбачення Рея Бредбері стали нашою реальністю. Тривалість – 1 година 10 хвилин. Для того, щоб замовити квиток, можна писати в дірект Instagram .

Шоу «Накидони»

Коли: 6 серпня, 19:00

Де: Довгі бурхливі оплески, проїзд Крива липа (вхід з вулиці Січових Стрільців, 3)

Скільки: 250 грн.

Шоу «Накидони» – імпровізаційний формат, в якому коміки знайомляться з глядачами, обговорюють новини і роблять свої заготовки смішнішими. Глядачі можуть пропонувати свої новини і весело проводити вечір в теплій атмосфері. На сцені: Дмитро Носов, Андрій Озарків, Віталік Кремінь та гість з залу.

Екскурсійний трамвай 

Коли: 5 та 6 серпня (сб-нд), 12:00-18:00

Де: пл. Ринок (фонтан «Нептун») 

Скільки: мінімальна вартість донату для дорослих – 200 грн, для дітей – 100 грн.

Благодійна ініціатива, щоб зібрати кошти для дитячого реабілітаційного відділення Центру UNBROKEN. Відправною точкою буде площа Ринок. Біля фонтану «Нептун» стоятиме білий намет з написом «Смачна зупинка». Там можна буде зробити благодійний внесок готівкою або грошовим переказом та отримати символічний «незламний квиток» для проїзду в екскурсійному трамваї. Також усі охочі зможуть "проїхатись" трамваєм дистанційно. У дні проведення акції буде змога придбати квиток онлайн та отримати посилання на пряму трансляцію з кабіни трамвая.

Волонтерський фестиваль-ярмарок «Слава ЗСУ!»

Коли: 6 серпня, 11:00

Де: парк культури та відпочинку ім.Богдана Хмельницького

Усі кошти, зібрані на святі, будуть передані на потреби ЗСУ.

 

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!