Куди піти у Львові на тижні. Добірка подій

1251 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати 14-19 листопада.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Театр тіней

Коли: 14 листопада,  19:00,

Де: Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1,

Скільки: від 200 грн.

Буде оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Незвичайний і найзатребуваніший театр сьогодення. Частина прибутків буде передана на ЗСУ. Квитки за посиланням

«Культурна оборона»

Коли: 14 листопада, 19:00,

Де: Cult Comedy Hall, вул. Скорика, 7 (Чайковського),

Скільки: 300 грн, у день події – 350 грн.

Цього разу гостем буде комік і учасник команди YouTube-каналу «Ветерани Космічних Військ» – Олександр Венедчук, відомий як Веня. На шоу коміки з гостями розмовляють та жартують на актуальні теми. Головною метою є розвага та збір коштів на ЗСУ.  Виступатимуть:  Веня (Ветерани Космічних Військ), Богдан Вахнич, Вадим Дзюнько, Олег Лузанов, Оксана Рогачук. Квитки за посиланням. Для військовослужбовців вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Бронювання столиків в Instagram.

Хіти Metallica з симфонічним оркестром

Коли: 14 листопада, вт. 19:00

Де: Львівський театр опери та балету Львів, пр. Свободи, 28

Скільки: від 290 грн.

Цей концерт – це унікальна можливість наживо зануритись у потужну атмосферу культового гурту Metallica у поєднанні із багатогранним звучанням симфонічного оркестру. Квитки за посиланням

Святкування Дня студента 

Коли: 16 листопада, 16:30,

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 200 грн.

Буде музика від діджеїв та молодих українських артистів, стендап від коміків та лекції. Прибуток та усі зібрані під час події кошти підуть на підтримку наших захисників. Квитки за посиланням.

Вистава «Земля-пісня»

Коли: 17 листопада, 18:00,

Де: Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

Скільки: від 250 грн.

Це дійство, де головною дійовою особою є Українська Пісня – вона хранить в собі найглибше знання, найвищу поезію. Квитки за посиланням

Сергій Чирков. Осінній стендап-тур

Коли: 17 листопада (пт), 19:00,

Де: Палац культури «РОКС», вул. Федьковича, 54/56,

Скільки: 350 грн.

Сергій Чирков комік, учасник таких проектів як «Ебаут», «Телебачення Торонто» та «Підпільний стендап» відправляється в осінній тур Україною із новою стендап-програмою. Цього разу Сергій планує скинути з себе маску іронічно-саркастичного псевдоінтелектуала та розкритися для глядача з нового, лірично-романтичного боку. Творчість – це завжди про відкриття нових граней, про нові виклики.Квитки за посиланням. 20% – передають на ЗСУ, вхід бійцям ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Концерт гурту Epolets

Коли: 17 листопада, пт. 18:30,

Де: Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: від 400 грн.

Гурт вирушає у тур під назвою «Збір на дрони». Купуючи квитки на концерт у Львові, ви долучаєтеся до збору. Квитки за посиланням.

Вечірка «День студента як у Picasso 4.0»

Коли: 18 листопада, 18:00 – 23:00,

Де: «Довгі бурхливі оплески», проїзд Крива липа (вхід з вул. Січових Стрільців, 3),

Скільки: перші 50 квитків – 200 грн, далі – 300, у день події – 400 грн.

Буде музика 90х і 2000х, місцями 80х, відеоряд улюблених хітів від VJ Ромуся і невід'ємний атрибут – дзеркальна куля.  Збиратимуть гроші для друга Олександра Ябчанки. Микола Береза проведе аукціон знакових фронтових артефактів. Виручені кошти передадуть батальйону Вовки Да Вінчі, в якому служить Олександр. Квитки за посиланням.

Концерт гурту «Крихітка»

Коли: 18 листопада, 19:00

Де: Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 450 грн.

Гурт привезе свої найкращі хіти та нові композиції. У програмі прозвучать нові пісні з майбутнього альбому «Мегалюбов», трек «Ялта» та улюблені хіти публіки з попередніх альбомів. Спеціально до виходу вінілу «На першому місці» «Крихітка» також готує кілька композицій з дебютного альбому. В рамках концерту відбудеться благодійний аукціон. Квитки за посиланням

Підготувала Юлія Кметик

Фото з соцмереж

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!