Політична реклама

1 червня у Львові діти складатимуть орігамі та гратимуться з хаскі

1621 0
Маленьких львів’ян запрошують 1 червня в День захисту дітей на свято «Я намалюю тобі світ». На відвідувачів очікують творчі майстер-класи, покази дитячого одягу, ігри та забави. А на Сихові в цей день заплановане родинне свято, де дітей розважатимуть аніматори, а також можна буде погратись із собаками породи хаскі.

Свято відбудеться у подвір'ї на вул. Братів Рогатинців, 18 (клуб «Лис Микита). Початок об 11:00. Вхід вільний.

У програмі: майстер-класи від Дитячих клубів Галицького району з орігамі «Веселковий голуб миру», створення спільної газети «Дитячий вибір – мир» у техніці пальчикового живопису, малюнок на асфальті – «Ми - діти України», показ колекції дитячого одягу Мар'яни Громиш, відкриття дитячого модельного агентства «LFW models kids», ігри у лабіринті та кімнаті професій від дитячого розважального клубу «Лис Микита», а також частування для дітей, інформує прес-служба Львівської міськради.

Крім того, 1 червня о 14:30 біля Кінопалацу ім. О. Довженка на Сихові буде особливе свято. На дітей та дорослих чекають майстер-класи із орігамі, спортивного танцю, весела руханка із аніматорами, співочий конкурс та багато конкурсів. Родзинкою події стануть собаки хаскі, з якими можна буде побавитись та сфотографуватись.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!