Опера «Мадам Баттерфляй» і благодійний концерт TVORCHI. Куди піти у Львові на тижні

1043 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на тижні 12-18 вересня.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Концерт «Музика Баха»

Коли: 13 вересня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100 грн.

У львівському органному залі у виконанні органіста Сергія Павліва відбудеться концерт «Музика Баха». У програмі: прелюдія і фуга до мажор, BWV 531, Фантазія і фуга ля мінор, BWV 561, BWV 1048, тощо. Тривалість події: близько години.

Вистава «Життя P.S.»

Коли: 13 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

 «Життя P.S.» – вистава за автобіографічною книгою ветеранки війни на Сході України Валерії Бурлакової, де описується інша сторона бойових дій очима жінки, яка на лінії фронту знайшла кохану людину. Розповідь відкриває завісу на сучасну історію країни: воєнний побут, дискримінація жінок-воїнів, спотворення фактів через медіа, тощо. 

Вистава «Наталка Полтавка»

Коли: 13 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50 – 250 грн.

«Наталка Полтавка​​» – енергійна вистава, де розгортається романтична лінія, яка тісно переплітається з національними традиціями і соціальними конфліктами свого часу.


Вистава «Пливе човен»


Коли: 15 вересня, 16.00;

Де: Перший академічний український театр для дітей та юнацтва;

Скільки: 100 грн.

У Львові відбудеться вистава «Пливе човен» за мотивами п’єси «Івасик-Телесик» М. Кропивницького. Зауважимо, що глядачів попросять роззутися, одягнути окуляри (що не пропускають світла), торкатися, вдихати та куштувати спеціально підготовлений реквізит. Вистава призначена для сімейного перегляду.

Балет «Корсар»


Коли: 16 вересня, 18.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100 – 500 грн.

«Захоплюючий сюжет, пригоди морських піратів і розкіш східних гаремів зробили «Корсар» одним з найулюбленіших балетів романтичної епохи. У 2-х-актній версії балетмейстера Юліанни Малхасянц, основаній на класичній хореографії Маріуса Петіпа, велика увага приділяється драматизму, що робить виставу привабливою для глядачів будь-якого віку»,йдеться в описі вистави.

Благодійний концерт гурту TVORCHI


Коли: 16 вересня, 19.00

Де: Malevich Concert Arena

Скільки: від 490 грн

У пʼятницю гурт TVORCHI виконає у Львові свої хіти та запрем’єрить нові пісні. Прозвучать треки: «Bonfire», «Believe», «Не танцюю», «Мова тіла», «TRIP» та трек «Боремося» про силу українського духу. Кошти з продажу квитків спрямують на придбання авто для ЗСУ. 

Майстер клас «Де взяти енергію? Як відновлювати сили?»


Коли: 16 вересня, 15.00

Де: вул. Івана Огієнко, буд. 18А.

Скільки: вхід вільний

У Львові майстер клас для всіх охочих проведе Тетяна Мельник – педагог, тренер, арт-терапевт. На майстер-класі говоритимуть про види енергії, як використовувати правильно свої ресурси, як відновлюватись та знаходити свої джерела енергії, як творчо підходити до планування своїх справ. Участь безкоштовна за умови реєстрації. Зареєструватись можна тут. 

Вистава «Два джентльмени з Верони»

 

Коли: 17 вересня, 18.00;

Де: Перший академічний український театр для дітей та юнацтва;

Скільки: 100 – 150 грн.

За п’єсою В. Шекспіра відбудеться комедійна вистава «Два джентльмени з Верони», тривалість – 2 год, з антрактом. Вікове обмеження 16+.

Концерт «Вівальді. Пори року»

Коли: 17 вересня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100 – 200 грн.

У Львові відбудеться концерт «Вівальді. Пори року» у виконанні віртуозних музикантів Адріана Боднара та Надії Величко. У програмі: А. Вівальді – «Весна» з циклу «Пори року» А. Вівальді – «Літо» з циклу «Пори року» Й. Вальтер / А. Вівальді – Концерт сі мінор А. Вівальді – «Осінь» з циклу «Пори року». 

Вистава «Сатисфакція»


Коли: 17 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50 – 250 грн.

«Що переможе комерція чи людяність? Чи готовий закоханий герой сплатити борг і врятувати друга? Здається кровопролиття неминуче. Але в події несподівано втручається сила жіночої любові, яка може протистояти всім перешкодам і в підсумку – перемогти»,йдеться в описі до вистави. 

Концерт «Музика Баха»

Коли: 17 вересня, 17.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100 грн.

Глядачі зможуть почути органні твори видатного композитора у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх. У програмі: прелюдія і фуга до мажор, BWV 531, Фантазія і фуга ля мінор, BWV 561, концерт соль мажор, BWV 1048, тощо. Тривалість: близько години.

Опера «Мадам Баттерфляй»


Коли: 17 вересня, 18.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100 – 500 грн.

Опера «Мадам Батерфляй» – лірична драма, яка оповідає про нездійсненне кохання японської дівчини до американського офіцера.

Вистава «Амнезія, або Маленькі подружні злочини»

 

Коли: 18 вересня, 17.00;

Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса;

Скільки: 200-300 грн.

Події вистава відтворять: Микола Береза, Тамара Горгішелі, Тетяна Каспрук, Андрій Козак, Наталка Рибка-Пархоменко, Олег Стефан.

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!