Терапевтичне письмо, стендап і концерт «Скай». Куди піти у Львові на тижні

1460 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на тижні 5-11 вересня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Інтелектуально-розважальна гра «Sho? Шо? Show!»

Коли: 6 вересня, 18:30;

Де: Cult Comedy Hall, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 200 грн.

Під час гри учасники відповідатимуть на різноманітні питання кількох раундів. Всі питання про Україну. Зареєструватись можна за посиланням або за тел. 066 003 2838

Концерт «Вівальді. Пори року»

Коли: 7 вересня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100-200 грн.

У Львові відбудеться концерт «Вівальді. Пори року» у виконанні віртуозних музикантів Адріана Боднара та Надії Величко. У програмі: А. Вівальді – «Весна» з циклу «Пори року» А. Вівальді – «Літо» з циклу «Пори року» Й. Вальтер / А. Вівальді – Концерт сі мінор А. Вівальді – «Осінь» з циклу «Пори року». 

 Майстер-клас із терапевтичного письма

Коли: 7 вересня, 18.30;

Де: Львівський муніципальному мистецький центр;

Скільки: вхід вільний

Письменниця Ірена Карпа, яка нещодавно видала новий роман «Тільки нікому про це не кажи», проведе благодійний майстер-клас із терапевтичного письма у Львові.  На зустрічі у Львові письменниця допоможе зрозуміти, як опанувати «упадячку», яка час від часу накриває кожного з нас у непрості часи війни, і повертати негативні емоції, такі як вину, безсилля, горе чи гнів, собі на користь за допомогою письма.

Стендап у Львові 

Коли: 8 вересня, 19.00;

Де: «Фазенда», вул. Зелена, 164;

Скільки: будь-яка купюра.

У четвер відбудеться стендап-концерт у «Фазенді». Коміки виступлять з новими жартам, які безперечно зможуть підняти настрій на весь вечір.

Концерт української співачки Оксани Білозір


Коли: 8 вересня, 19.00;

Де: Центр Довженка;

Скільки: 300-700 грн.

З творчим концертом на підтримку ЗСУ у Львові виступить українська співачка Оксана Білозір. Глядачі зможуть почути у виконанні чимало відомих хітів артистки.  

Вистава «Буна»

Коли: 8 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

Сюжет п’єси побудований на основі реальної історії родини з Буковини. Драматургиня, описуючи життя персонажів, зобразила українське село: бідність і уявлення про заможність, убогість культури та прагнення до нематеріальних благ цивілізації. 

Опера «Украдене щастя»

Коли: 9 вересня, 18.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100-500 грн.

У Львові відбудеться опера «Украдене щастя» за мотивами однойменної драми Івана Франка. У ролях народні артисти України: Олег Лихач, Любов Качала, Людмила Савчук, Наталія Дацько та інші. 

Танго на одну дію «Кольори»

Коли: 9 вересня, 18.00;

Де: Перший академічний український театр для дітей та юнацтва;

Скільки: 90-120 грн.

Історія про поразки та перемоги, про ностальгію за минулим і реалії теперішнього часу. П’ять персонажів – п’ять контрастних кольорів. Життя героїв зациклене на уривках пам’яті, за межі яких неможливо вийти. Але незримою тінню нависає смілива, правдива, болісна і актуальна історія рідної землі. Тривалість події 1 год 20 хв. Вхід 16+.

Благодійний концерт гурту «Скай»

Коли: 10 вересня, 18.00;

Де: Malevich Night Club;

Скільки: 390-1200 грн. 

У суботу, 10 вересня, о 18:00 у клубі «Малевич» відбудеться благодійний концерт гурту «Скай». Мета заходу - зібрати кошти на 1000 турнікетів для 128 гірсько-штурмової бригади, яка виконує бойове завдання на Донеччині, повідомили організатори.

Цей концерт є одним із серії, яку започаткувала Благодійна організація «Міжнародний Гуманітарний Фонд». На концерті глядачі зможуть почути пісні «Україно», «Подаруй світло», «Струна», легендарну «Тебе це можна може вбити», тощо.

Вистава «Полісянка»

Коли: 10 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50-300 грн.

Опера «Наталка Полтавка»

Коли: 11 вересня, 12.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 100-400 грн.

«Наталка-Полтавка» – одна із найпопулярніших романтичних українських опер,що не сходить з афіш понад століття, створена Миколою Лисенком за п’єсою та музикою Івана Котляревського. Чуттєва історія про любов і вірність за п’єсою, з якої починався український професійний театр на початку ХІХ століття. 

  Вистава «За двома зайцями»

Коли: 11 вересня, 18.00;

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;

Скільки: 50 — 300 грн;

У Національному академічному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться класична комедія за п’єсою Михайла Старицького «За двома зайцями». Режисер-постановник – Орест Огородник.

Підготувала Антоніна Костик



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!