Концерти «Дударика», «Піккардійської терції» і вистава «Попелюшка». Куди піти у Львові на вихідні

1315 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 29-30 жовтня.
Фото: Photographer.ua

Фото: Photographer.ua

Субота, 5 листопада

Фотопроєкт «Українки – шпильки, сукня, автомат»

Коли: 17:00;

Де: ресторан «Валентино», вул. Нижанківсього, 20;

Скільки: 300 грн;

У Львові відбудеться міжнародний фотопроєкт з душею від Олени Дмитрієнко «Українки – шпильки, сукня, автомат». Під час заходу відбудеться показ фотографій героїнь проєкту та вечірній фуршет від ресторану, в якому беруть участь й інші партнери проєкту. Вони долучаться до підтримки ЗСУ.

Благодійна дитяча вистава «Принцеса без горошини»

Коли: 14:00;

Де: Дім Франка, вул. Франка, 150;

Скільки: вхід вільний (відвідувачі можуть зробити благодійні внески на ЗСУ);

Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка запрошує дітей та їх батьків на дитячу виставу від театральної майстерні «ArtEra» під назвою «Принцеса без горошини». Юні вихованці майстерні представлять виставу за благочинні внески, які спрямують на потреби ЗСУ.

Вистава «Дон Паскуале»

Коли: 18:00;

Де: Львівська національна опера, пр. Свободи, 28;

Скільки: 100-500 грн;

«Дон Паскуале» є перетворенням постановки твору 1810 року. Драма заснована на колаборації акторської гри і музики, а саме – співу. І основну функцію тут виконує саме голос і музика. Опера – це такі відомі люди як Лучано Паваротті, Монсерат Кабальє, Андреа Бочеллі та інші. Тривалість події – 170 хв.

Вистава «Графство Осейдж»

Коли: 17:00;

Де: Театр «Воскресіння», площа Генерала Григоренка, 5;

Скільки: 200 грн;

Зіткнення поколінь – батьки і діти, нездійсненні мрії, скелети у шафах великого будинку і яскраві характери головних героїв  – те, про що йдеться у виставі. Це історія різних поколінь, які кожен по-своєму проживають своє життя.

Благодійний концерт «Піккардійська терція»

Коли: 17:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 150-500 грн;

Метою концерту є збір коштів на придбання цифрового бінокля ANT Binox 4K 4x16x та оптичного прицілу Elluminator lll для 103 батальйону ЗСУ, а також на теплий одяг та медикаменти. Концерт відбудеться за участю вокальної формації «Піккардійська Терція» та українських виконавців: Ірини Долі, Оксани Винницької, Я-Река, гурту GAR4ICA, Лілі Ваврін.

Концерт «Брати Гадюкіни»

Коли: 18:00;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 425-975 грн;

Брати Гадюкіни проводять концертний облік особового складу та запрошують львів’ян приєднатися до партизанського руху на сцені. 

«TECHNOдівчата. Національний день дівчат у технологіях»

Коли: 5-6 листопада;

Де: Lviv Open Lab, просп. Червоної Калини, 58;

Скільки: безкоштовно (за попередньою реєстрацією);

Це проєкт покликаний для того, щоб дівчата 14-18 років дізнаються більше про ІТ-галузь та розглянуть гендерні стереотипи у цій сфері.

Неділя, 6 листопада

Благодійний концерт «Дударик»

Коли: 11:00;

Де: Храм св. Лазаря, вул. Миколи Коперника, 27;

Скільки: вхід вільний;

Чоловічий склад Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» співатиме Божественну літургію на музику о. Михайла Вербицького. Опісля літургії відбудеться концерт учнів та викладачів Львівської державної хорової школи «Дударик» ім. Миколи Кацала, де відвідувачів пригощатимуть благодійною кавою та пляцками.

Musique Café. Музика хорошого настрою

Коли: 19:00;

Де: Львівська копальня кави, площа Ринок, 10;

Скільки: від 100 грн;

Musique Café. Музика хорошого настрою – вечір, де українська пісня  єднатиметься з польським танго, французький міський романс – з українськими традиційними мелодіями, а добре всім відома «Грай, скрипко, грай» – звучатиме навіть на івриті.

Благодійний концерт «Fire Word»

Коли: 17:00;

Де: Пивоварня «Старгород», вул. Римлянина, 1;

Скільки: 250 грн (кошти будуть спрямовані на ЗСУ);

Концерт-шоу на підтримку ініціативи збору коштів на придбання засобів домедичної реанімації для військових. У заході братимуть участь KAMALIA, EL Кравчук, LAUD, KATA RINA, SilverSound, Vitaliy Oks та інші. Також під час концерту відбудеться шоу моделей, благодійний аукціон та фотовиставака «АЗОВ».

Вистава «Попелюшка»

Коли: 11:00;

Де: Театр ім. Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 50-150 грн;

У Львові відбудеться сучасна дитяча вистава режисерки та композиторки Олесі Галканової-Лань. Це не зовсім звична історія про дівчинку Попелюшку – у цій виставі вона смілива дівчина, що готова боротися за щастя усіма силами.

Підготувала Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!